PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467127}
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27123
6,7 3 krytyków
Fringe: Na granicy światów
powrót do forum serialu Fringe: Na granicy światów

Tvn

ocenił(a) serial na 10

Witam mam wiadomość że od czerwca TVN będzie emitował ten serial tego roku http://www.tvn.pl/news/1240/view ale fajnie co nie.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

ostatnio czytałem ze Fringe zostanie przeniesione do jesiennej ramówki a zamiast tego w jakis tam dzien o 22 30 bodajże będzie emitowany serial eleventh hour który też jest bardzoooo dobry;]]]

MastaBlasta

To jak to w końcu będzie wie ktoś, bo bardzo bym chciał ten serial obejrzeć

ocenił(a) serial na 9
Joker_27

Fringe będzie puszczany dopiero od września. Prawdopodobnie zastąpi serial "11 Godzina", czyli będzie puszczany we wtorki.

wojto16

Serial ten bedzie emitowany od 10.09 ok. godz. 23:30 w TVN

dziadoslaw24

wcale nie bo dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zbuntowany_RBD

Ktoś wię ile czasu trwają odcinki tego serialu? Wczoraj nastawiłem nagrywarkę żeby włączyła się o 23:35 na TVN i żeby się wyłączyła o 00:50 (według rozkładu jazdy serial miał trwać od 23:40 do 00:45) i mimo tego serial się nie zmieścił i to o dobrych parę minut. Chyba podziękuję TVNowi i zacznę ściągać serial z neta, żeby oglądać bezstresowo i bez reklam. Brawo TVN za trzymanie się ramówki!

ocenił(a) serial na 10
elCamillo

pierwszy odcinek dłuższy od pozostałych a 15 minutowe reklamy bezcenne ;] reszta odcinków miesci w 50 minutach;pp chce juz 2 sezon;p