PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10007211}
6,9 8,3 tys. ocen
6,9 10 1 8280
5,0 2 krytyków
Furioza
powrót do forum serialu Furioza

nie spodziewałem się tak dobrego filmu/serialu. Damięckiego osobiście nie znoszę ale tu zagrał świetnie, to palant o bardzo niefajnym światopoglądzie. Ale jako aktor odwalił kawał świetnej roboty.

greedo23

O co chodzi z tym swiatopogladem ? Rozumiem ze kolega Pisior się trafił

tomasz_baranczyk

Dla ciebie każdy kto ma inny światopogląd niż ty, to pisior? Świat nie składa się tylko z pisiorow i platfusów..

arti2807

No właśnie - świat przeciwny pisiorom, to nie tylko "platfusy" :)

jan_niezbedny0

Przecież to samo napisałem. Świat nie składa się z pisiorow i platfusów.

tomasz_baranczyk

Nie baranie, nie każdy jest zero jedynkowy jak ty.

tomasz_baranczyk

Jesteś upośledzony?

tomasz_baranczyk

o lewus się odezwał

greedo23

Rozumiem, że nie odpowiada ci liberalny światopogląd z główną ideą " żyj i daj żyć innym"?

turmiel

A widziałeś katokomucha, któremu by odpowiadała wolność człowieka?

ocenił(a) serial na 6
greedo23

Damięcki świetny, większość aktorów na podobnym poziomie ale Panie Weronika.... Bardzo słaba rola. Niestety ale nudna, bezpłciowa rola.... Panowie zdecydowanie dali radę.

greedo23

Ale co z tym światopoglądem - jakieś konkrety?

jan_niezbedny0

Pacan kochający uchodźców z bliskiego wschodu (pamiętam jak ględził o ściąganiu arabusów do Polski) i nie, nie jestem pisiorem. Do pisu mi bardzo daleko, działalność prowadzę co już samo przez się powoduje, że bydlaków nienawidzę na równi z tuskoidami.

ocenił(a) serial na 7
greedo23

Czyli konfederacja -.-
Dużo to o tobie świadczy, zw używasz słowa „arabysy”. Fajnie, ze masz 12 i watę cukrową zamiast mózgu ale wyrosniesz z tego, będziesz się kiedyś wstydził. Do tego czasu odłącz internet i zamknij się proszę :)

punks1989

Ale masz zapłon :) Jak się do swojego chłopaka dobierasz to ściągasz mu portki a za 5 miesięcy przechodzisz do czynu.

punks1989

Qrva!Jak ktoś ma wyje&ane na popis to musi być konfederata? Miszcz. Normalnie miszcz.

coolomiot

Lewactwo po prostu nie ma za bardzo czym myśleć

punks1989

Ale ty musisz być niesamowicie głupi

punks1989

lepsza konfa od zydokomuny