Jak się nazywa odcinek, gdzie chłopak miał maszynę do pisania, i gdy na niej coś napisał, to się to właśnie działo?
M.in. był tam potwór którego nazywali kulfonem o ile dobrze pamiętam. Bałem się jak byłem mały niesamowicie tego, potem miałem koszmary, dlatego chciałbym to zobaczyć jeszcze raz teraz :)
A drugi odcinek to o grubasku, który czyta komiksy, i świat komiksu trafia do świata realnego, wchodzi do takiej wieży z komiksu itd. Kojarzy ktoś?
Pierwszego za bardzo nie kojarzę. Kojarzę za to odcinek, w którym chłopak miał aparat fotograficzny, który przywoływał zdarzenia. Był tam chłopak i dziewczyna. Zrobił jej zdjęcie tym aparatem, a ona z zemsty jemu. I wyszło na to, ze on robił się coraz grubszy a ona coraz chudsza. Tytuł tego odcinka to ,,Zdjęcie przepowie ci śmierć''. Może o to ci chodzi.
Drugi o komiksach to Atak mutantów, podzielony na 2 odcinki. Niestety z dubbingiem jest tylko 2-ga część. Wpisz w google atak mutanta chomikuj i może znajdziesz.
Jeśli jakoś ci pomogłem, cieszę się. Pozdro!
dzięki. Drugi odcinek to o ten mi chodziło, ale o pierwszy to nie, tam była maszyna do pisania a nie aparat ;)