PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125073}

Gęsia skórka

Goosebumps
1995 - 1998
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14213
6,4 8 krytyków
Gęsia skórka
powrót do forum serialu Gęsia skórka

Poknocili strasznie z godzinami emisji na Pulsie. Jakie dzisiaj odcinki o 9.00-10.00 puszczali (tytuły)?

czlowiekfrank

No właśnie wszędzie jak czytałem opisy miały być : "Stay Out of the Basement (1)" oraz "Stay Out of the Basement (2)" natomiast były "Bad Hare Day" oraz "Go Eat Worms"

rocky_filmaniak

Sam oczekiwałem tych odcinków a włączam i się zdziwiłem:D

pio48

no dokładnie ale oni kręcą, na pulsie2 miałyby być codziennie od dziś o 20 a będą dopiero od soboty.., szkoda że użytkownik "feliks35" nie chce podać strony z odcinkami z pulsu :(

rocky_filmaniak

Nie chce podać, albo ściemnia:)

czlowiekfrank

"Bad Hare Day" , "Go Eat Worms"

pio48

na wikipedii masz spis odcinków z pulsu też

ocenił(a) serial na 8
pio48

Dzięki wielkie ;)

czlowiekfrank

nmzc trzeba sobie pomagać:D

ocenił(a) serial na 8
pio48

Dokładnie. Zwłaszcza że nie zawsze ma człowiek czas na obejrzenie, a oni raz te, raz tamte puszczają. Szkoda, że nie mogą wg odpowiedniej kolejności puszczać.
Dzisiaj zaś które puszczali, bo wikipedia nie chce odpowiedzieć?

czlowiekfrank

Dzisiaj nie było, serial wznowią dopiero od soboty 1 marca i to już tylko na pulsie 2.

ocenił(a) serial na 8
rocky_filmaniak

Ja pier...

rocky_filmaniak

O 10:00? Głupio...

lenka96

no za wcześnie... i tylko w weekendy

ocenił(a) serial na 8
rocky_filmaniak

Tylko w weekendy?! No to jeszcze lepiej. Teraz to już przegięli pałę...
Widać, że Puls zaczął traktować serial po macoszemu. Być może była jednak mała oglądalność...

ocenił(a) serial na 9
czlowiekfrank

Jak mała oglądalność, to co Nasze pokolenie 20-sto paru latków powymierało??? Ja mam 24 lata i Gęsią Skórkę wspominam z sentymentem, to był najlepszy serial z mojego późnego dzieciństwa (oglądałem go jak miałem gdzieś między 10 a 14 lat chyba). Lubię sobie czasem powspominać stare dobre czasy :) Szkoda że tylko w weekendy to puszczają, musiałby ktoś tam napisać skargę do TV Puls...