Ulubiony serial na FoxKids XD. Oglądałem zawsze jak tylko było można było. A potem po nocach spać się nie umiało ;P.
Również oglądałam..codziennie xd i miło wspominam ;)
Ehh chętnie obejrzałabym raz jeszcze- dla wspomnień ;p
tak tak! najlepszy serial na fox kids :)))]
Teraz juz na tym jetixie i xdisney (jakos tak;o) juz takich bajek i filmow nie ma :( a szkoda bo dzieci nie wiedza co dobre ..teraz tylko te pokemony itp
tak... Gęsia Skórka to był początek mojej 'fascynacji' horrorami! ;P teraz uwielbiam horrory!
szkoda że już nie leci... a te bajki, które teraz tworzą to jakieś beznadziejne są... np taki cartoon network, był moim ulubionym kanałem... gdy był 'stary repertuar'! Teraz to sie jakieś nowe, kreskowki potworzyły, wszystkie tylko o jednym: super bohaterach, jakieś kung-fu zwierzęce, jakieś stwory z kosmosu z super(beznadziejnymi) broniami walczą sb...
a zdjęli z anteny takie zwykłe kreskówki jak Laboratorium Dextera, Chojrak Tchórzliwy Pies...
Bardzo też lubię Doctor Who i Nasteletni Geniusze (to pierwsze leci jeszcze na BBC Entertainment) :P
Nie pamiętam już za bardzo większej części odcinków "Gęsiej Skórki", utkwił mi w pamięci tylko jeden jak w samolocie ścigała ich taka zielona maź :) I pomyśleć że jak miałem 7 lat to się tego cholernie bałem :)
Ha ha, ja to się nadal boję :D Wlączylam sobie dzisiaj z ciekawości 'Nawiedzoną plażę' na YouTube, a w pokoju tak ciemno...:D Aż mi się śmiać z siebie chce... Jak mialam 7 lat to ze starszą siostrą oglądalam, ale to bylo 10 lat temu, a nic mi nie przeszlo :D
A przy okazji, wie ktoś może, jak nazywa się ten gościu, co na początku odcinków z tą walizką idzie?? Jego też się balam :D
I czy ta muzyczka byla specjalnie do Gęsiej Skórki napisana, czy to coś osobnego, jak tak, to jaki ma tytul?? Jak ktoś wie, to będę wdzięczna:) Trochę chaotyczna ta wiadomośc, wybaczcie.. Z góry dzięki :)
oj nie przesadzaj ;p ze dalej cie to przeraza jak jamialam z 12 lat to bylo dla mnie słabe 9jesli chodzi o strach) ale ciekawe i lubilam ogladac.teraz tez ostatnio obejrzalam kilka odcinkow ale nie jest to dla mnie juz ciekawe a tym bardziej "przerazajace"
Koleś który na początku odcinków idzie z walizką to R.L. Stine - autor horrorów dla młodzieży na podstawie których powstawały odcinki - w niektórych odcinkach występował jako gospodarz.
Trzeba przyznać że wstęp (Koleś z walizką, muzyka, wędrujące "G") to był chyba najstraszniejszy (najbardziej klimatyczny) element odcinków.
Dzięki :D Zawsze mnie to intrygowalo;]
AliciaaEmily, mój e-mail to smoczka7@o2.pl, tylko proszę bez wirusów ;P
pamiętam, że rodzice zawsze na mnie krzyczeli, że mam tego nie oglądać, bo potem nie mogę w nocy spać...
niektóre odcinki nie były straszne, a jak się już bałam... to ten strach był taki fajny :D
Hahaha, moi rodzice mówil to samo. Ale ja i tak oglądałam xd Właśnie teraz oglądam na YT ;) Mam nadzieję, że zasnę, haha xd
Ja zawsze oglądałam z mamą na FoxKids ;) Bo sama czasami się bałam... Pamiętacie odcinek z tatą-rośliną, co miał w piwnicy hodowlę jakiś zielonych mutantów? I kazał dzieciom jeść coś zielonego na sniadanie... Był to odcinek w dwóch częściach!
;)
pamieeetam. :D fajny odcinek. Ale najlepsze byly z ta lalka. Rany,jak ja sie balam. :D
ech,szkoda,iz taki zajebisty serial nie jest juz emitowany. :( tylko jakas szmira.; /