Miło że Puls zainteresował się tym serialem, chyba pierwszy program jaki tam kiedykolwiek
oglądałem. Choć szkoda że jest wersja z lektorem...
Mi też jest miło ,ze w końcu powracają seriale z dzieciństwa ;) wydaje mi się ,że w wersji dubbingowej wyszedł by zbyt fantastyczny , infantylny , choć lektor również nie jest rewelacyjny to jednak wolę lektora ;)
Przeglądałem dziś program na następny tydzień i w ramówce nie ma już Gęsiej Skórki w TV Puls, jutro dwa ostatnie odcinki...
Nie ma się co martwić, Gęsia Skórka wprawdzie znika z TV Puls ale będzie dalej emitowana w Puls 2 od poniedziałku do piątku o godzinie 20:D
no tak, ale następne odcinki? bo nawet na pulsie numeracja pierwszego sezonu chyba nie była zachowana?
a był może 1 sezon ??, bo dziś dopiero się dowiedziałem o tym ze to leci, ale te odcinki co oglądałem były z 2 sezonu
Zaczęli pokazywać Gęsią skórkę w zeszły piątek (14-tego). Jak do tej pory pokazali 10 odcinków, dziś będzie 11 i 12 odcinek i to by było na tyle....
ok, ale te odcinki są z drugiego sezonu bo ogladalem dzis rano 9 i 10 i to były odcinki z drugiego sezonu, więc tak szybko skończył sie 1 ?
Oni puszczają w różnej kolejności, są odcinki z pierwszego i z drugiego, nie w oryginalnej kolejności tylko tak skaczą
A byłby ktoś w stanie napisać mi jakie odcinki były emitowane? Wiem, że nie były w kolejności, ale np. tytuły tych odcinków? Od poniedziałku będę oglądać na bieżąco z Puls 2, ale chciałabym ,,nadrobić" już te które były puszczone, może znajdę je w sieci :)
Zorientowałam się teraz, że na wikipedii w spisie odcinków GS jest też numeracja z Tv Puls, mam nadzieję że się zgadza :)
numeracja na wiki z pulsu się zgadza oprócz odcinka 11 i 12 wczoraj nie były odcinki "nie wchodźcie do piwnicy" tylko Bad Hare Day i Go Eat Worms
Przeglądałem ramówkę pulsu 2 na następny tydzień i nie widziałem tam Gęsiej skórki... Kiedy ona dokładnie leci w przyszłym tyg??? O jakiej godzinie i kiedy są powtórki (fajnie by było jakby były rano około 9-tej)
w tym tygodniu tylko w poniedziałek bendzie a od nastepnego tygodnia od poniedziałku do czwartku o 20.00 na puls 2
Zamierzyłem się chwilę popatrzyć, ale bez dubbingu, który był na Fox Kids, to już nie to samo. Wersja z lektorem natychmiast zniechęciła mnie do dalszego oglądania.