Gęsia skórka

Goosebumps
1995 - 1998
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14233
6,8 6 krytyków
Gęsia skórka
powrót do forum serialu Gęsia skórka

TV Puls

ocenił(a) serial na 7

Miło że Puls zainteresował się tym serialem, chyba pierwszy program jaki tam kiedykolwiek
oglądałem. Choć szkoda że jest wersja z lektorem...

nexylevel96

Wolę lektora niż dubbing.

ocenił(a) serial na 7
nexylevel96

Mi też jest miło ,ze w końcu powracają seriale z dzieciństwa ;) wydaje mi się ,że w wersji dubbingowej wyszedł by zbyt fantastyczny , infantylny , choć lektor również nie jest rewelacyjny to jednak wolę lektora ;)

ocenił(a) serial na 9
nexylevel96

Przeglądałem dziś program na następny tydzień i w ramówce nie ma już Gęsiej Skórki w TV Puls, jutro dwa ostatnie odcinki...

Maartenmetz

Nie ma się co martwić, Gęsia Skórka wprawdzie znika z TV Puls ale będzie dalej emitowana w Puls 2 od poniedziałku do piątku o godzinie 20:D

ocenił(a) serial na 9
pio48

Ja u siebie mam tylko puls, dwójki nie mam :(

pio48

no tak, ale następne odcinki? bo nawet na pulsie numeracja pierwszego sezonu chyba nie była zachowana?

ocenił(a) serial na 8
pio48

A Puls2 jest dostepny na cyfrowym polsacie bo jak nie chu....

karpiok23

Puls 2 jest na naziemnej nie ma na cyfrowym polsacie

ocenił(a) serial na 8
pio48

Ale lipa mam nadzieje ze ktos wstawi do sieci

nexylevel96

a był może 1 sezon ??, bo dziś dopiero się dowiedziałem o tym ze to leci, ale te odcinki co oglądałem były z 2 sezonu

ocenił(a) serial na 9
rocky_filmaniak

Zaczęli pokazywać Gęsią skórkę w zeszły piątek (14-tego). Jak do tej pory pokazali 10 odcinków, dziś będzie 11 i 12 odcinek i to by było na tyle....

Maartenmetz

ok, ale te odcinki są z drugiego sezonu bo ogladalem dzis rano 9 i 10 i to były odcinki z drugiego sezonu, więc tak szybko skończył sie 1 ?

rocky_filmaniak

Oni puszczają w różnej kolejności, są odcinki z pierwszego i z drugiego, nie w oryginalnej kolejności tylko tak skaczą

pio48

aaa ok dzieki, ciekawe ile ich będzie

rocky_filmaniak

Pytałem ich powiedzieli, że wyemitują wszystkie 74 tylko nie w oryginalnej kolejności

pio48

no to super! dzięki za info:)

rocky_filmaniak

nie ma za co:D

ocenił(a) serial na 9
pio48

A te 74 odcinki wyemitują w tv puls czy tylko w tym puls 2???

Maartenmetz

Nie, od przyszłego tygodnia gęsia skórka leci dalej ale już tylko na Puls 2

pio48

A byłby ktoś w stanie napisać mi jakie odcinki były emitowane? Wiem, że nie były w kolejności, ale np. tytuły tych odcinków? Od poniedziałku będę oglądać na bieżąco z Puls 2, ale chciałabym ,,nadrobić" już te które były puszczone, może znajdę je w sieci :)

karolcia_st

Zorientowałam się teraz, że na wikipedii w spisie odcinków GS jest też numeracja z Tv Puls, mam nadzieję że się zgadza :)

karolcia_st

numeracja na wiki z pulsu się zgadza oprócz odcinka 11 i 12 wczoraj nie były odcinki "nie wchodźcie do piwnicy" tylko Bad Hare Day i Go Eat Worms

pio48

Dzięki wielkie :))

karolcia_st

spoko:D

ocenił(a) serial na 9
pio48

Przeglądałem ramówkę pulsu 2 na następny tydzień i nie widziałem tam Gęsiej skórki... Kiedy ona dokładnie leci w przyszłym tyg??? O jakiej godzinie i kiedy są powtórki (fajnie by było jakby były rano około 9-tej)

Maartenmetz

od poniedziałku do piątku o 20

pio48

w tym tygodniu tylko w poniedziałek bendzie a od nastepnego tygodnia od poniedziałku do czwartku o 20.00 na puls 2

nexylevel96

Zamierzyłem się chwilę popatrzyć, ale bez dubbingu, który był na Fox Kids, to już nie to samo. Wersja z lektorem natychmiast zniechęciła mnie do dalszego oglądania.

nexylevel96

http://weeb.tv/online/puls2 <- tutaj można obejrzeć :) ja zaraz włączam Gęsią Skórkę