Przyznam się bez bicia ,że nie raz siadam i szukam starych seriali i kreskówek które lubiłem. Z
tym serialem nie jest inaczej . Gdy pierwszy raz go oglądałem był chyba rok 2000 , [ ponieważ
mieszkam na Wsi i jakoś rodziców nigdy nie było stać na jakieś Dekodery typu Cyfra + czy
Wtedy obecne jeszcze ,,Wizja TV '' ponieważ pieniądze zawsze były potrzebne na coś innego .
jak pewnie u większości ludzi w tamtym okresie .] Za czym Idzie nie miałem Fox Kids .
Jednak w 2002 roku świat troszeczkę poszedł do przodu i rodzice coś tam kupili [ Pierwszy
Dekoder Cyfrowego Polsatu - taka wielka czarna skrzynka z dużym Żółtym Słoneczkiem -
Kumaci pewnie wiedzą o co mi chodzi ] . Pamiętam Wtedy ,że oglądałem takie Seriale jak : ,,
Świat Według Ludwiczka , X Men [ mój ulubiony } , Spiderman czy Digimon - Mógłbym tak
wymieniać do rana . Gęsiej skórki zawsze się bałem - Kiedyś jednak wraz z młodszą siostrą [
jak to dzieci ] oglądaliśmy po cichu ten odcinek z Tą dziewczyną , która założyła maskę i nie
mogła jej zdjąć potem . Nie pamiętam dokładnie tytułu bo to było tak dawno temu. Jedno jest
pewne - Czar tych Seriali nigdy nie minął i mimo ,że mam 21 lat to gdy oglądam któryś z tych
seriali czuje jak wracają wspomnienia i nutka dzieciństwa - Czuje wtedy taki klimat jakby czas
stanął w miejscu . Nie wiem jak inni , ale mi np . Zostało już ,że gdy patrzę na zegarek o 21.15
[o tej godzinie zawsze lecieli X - Meni na Fox Kids ] to przypomina mi się ten magiczny czas.
Gęsią skórka była zawsze po X menach tak chyba o 21,45 . Głowa pod kołdrą i ta piosenka
którą gdy słyszę nawet dziś to przechodzą mnie ciarki . Dosłownie Gęsia skórka się robi :) .
Pozdrawiam każdego Fana tego serialu - bo troszeczkę się rozmarzyłem . Aż zaraz sobie
obejrzę kilka odcinków na You tube .