Od 17 do 18 3 lutego jest sindbad, więc po co piszesz głupoty wprowadzając ludzi w błąd?
Fajnie lubiłem ten serial za dzieciaka jak na TV4 leciał jeszcze jakby dali Power Rangers no to by było jak za dzieciaka.
Ale tylko do 22 lutego. Bo od 24 lutego mają dawać nowe przygody Rodziny Adamsów. Chyba, że gęsią skórkę będą dawać na Pulsie 2:)
'Gęsia skórka' jest przeznaczona głównie na PULS 2, a 'Rodzina Adamsów' na TV Puls. Trzeba było jakoś zapełnić gap stąd sytuacja tymczasowa, niezależna od nas.
'GS' będzie w PULS 2 o 20:00 po 'Kobiecie w lustrze', a powtórki w weekendy.
Polskie to nie telenowele tylko opery mydlane:). Ta Kobieta w lustrze to jest jakaś pochrzaniona telenowela fantasy nie lubię takich seriali.
E tam nie, które telenowele są fajne nie znasz się. Tylko musi być mega czarny charakter. Bez tego to gówno jest a nie telenowela. Np. Cud miłości to dopiero serial z super czarnym charakterem:)
niewiem zadnej nie oglądałem i mnie jakąsc nie ciągnie do nich jak widze w tv odrazu przełaczam na iny kanał
Będzie od 14 lutego. A problem jest taki, że będzie nowy lektor. A co z dubbingiem? Przepadł gdzieś w archiwach Jetix/Disney xD czy jeszcze innego tworu? Pytanie do orientujących się troszkę w temacie: na TV 4 było z dubbingiem czy lektor?
ja akurat oglądałem na Fox Kids ( o ile sie nie myle) to pamiętam ze był dubbing. Szczerze mówiąc do GS wolałbym dubbing :P
No tak, bo Fox kids zamieniło się w pewnym czasie w Jetix i to właściwie nadal było to samo. Z biegiem lat dochodziły nowe kreskówki itp aż mamy obecny syf i malarię. Może kiedyś stworzą z tej serii kanał na wzór Boomerangu, który powtarzał stare dobre bajki z CartoonNetwork.
No cóż musze sie z Tobą godzić. Kiedyś , za małolata to sie tylko przed FK albo CN siedziało ( chyba że leciał Dragon Ball na RTL7 :D) . Teraz to tak jak powiedziałeś syf i nic więcej. Ja moim dzieciakom w miare możliwości bede puszczał te stare bajki z FK , CN czy nawet z Disney'a który teraz też jest porażką totalną.