PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125073}

Gęsia skórka

Goosebumps
1995 - 1998
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14213
6,4 8 krytyków
Gęsia skórka
powrót do forum serialu Gęsia skórka

w tv puls od 3 lutego od pn-pt po 2 odcinki od 17.00-18.00

ocenił(a) serial na 10
kalem88

Od 17 do 18 3 lutego jest sindbad, więc po co piszesz głupoty wprowadzając ludzi w błąd?

Michmeister

Gęsia skórka będzie już 12 lutego o 20:00 w PULS 2.

ocenił(a) serial na 8
kalem88

Fajnie lubiłem ten serial za dzieciaka jak na TV4 leciał jeszcze jakby dali Power Rangers no to by było jak za dzieciaka.

dominik1989

moze kiedys dadża i ten serial trzeba czekac

ocenił(a) serial na 8
kalem88

Ale tylko do 22 lutego. Bo od 24 lutego mają dawać nowe przygody Rodziny Adamsów. Chyba, że gęsią skórkę będą dawać na Pulsie 2:)

dominik1989

'Gęsia skórka' jest przeznaczona głównie na PULS 2, a 'Rodzina Adamsów' na TV Puls. Trzeba było jakoś zapełnić gap stąd sytuacja tymczasowa, niezależna od nas.
'GS' będzie w PULS 2 o 20:00 po 'Kobiecie w lustrze', a powtórki w weekendy.

ocenił(a) serial na 8
kalem88

A ty będziesz oglądał Kobietę w lustrze?

dominik1989

nie bo nielubie telenowel ani polskich ani zadnych inych

ocenił(a) serial na 8
kalem88

Polskie to nie telenowele tylko opery mydlane:). Ta Kobieta w lustrze to jest jakaś pochrzaniona telenowela fantasy nie lubię takich seriali.

dominik1989

dlamnie jedno i to samo g........o

ocenił(a) serial na 8
kalem88

E tam nie, które telenowele są fajne nie znasz się. Tylko musi być mega czarny charakter. Bez tego to gówno jest a nie telenowela. Np. Cud miłości to dopiero serial z super czarnym charakterem:)

dominik1989

niewiem zadnej nie oglądałem i mnie jakąsc nie ciągnie do nich jak widze w tv odrazu przełaczam na iny kanał

kalem88

Będzie od 14 lutego. A problem jest taki, że będzie nowy lektor. A co z dubbingiem? Przepadł gdzieś w archiwach Jetix/Disney xD czy jeszcze innego tworu? Pytanie do orientujących się troszkę w temacie: na TV 4 było z dubbingiem czy lektor?

ocenił(a) serial na 9
pawelek1991k

ja akurat oglądałem na Fox Kids ( o ile sie nie myle) to pamiętam ze był dubbing. Szczerze mówiąc do GS wolałbym dubbing :P

gumis1581

mega!!!

gumis1581

No tak, bo Fox kids zamieniło się w pewnym czasie w Jetix i to właściwie nadal było to samo. Z biegiem lat dochodziły nowe kreskówki itp aż mamy obecny syf i malarię. Może kiedyś stworzą z tej serii kanał na wzór Boomerangu, który powtarzał stare dobre bajki z CartoonNetwork.

ocenił(a) serial na 9
pawelek1991k

No cóż musze sie z Tobą godzić. Kiedyś , za małolata to sie tylko przed FK albo CN siedziało ( chyba że leciał Dragon Ball na RTL7 :D) . Teraz to tak jak powiedziałeś syf i nic więcej. Ja moim dzieciakom w miare możliwości bede puszczał te stare bajki z FK , CN czy nawet z Disney'a który teraz też jest porażką totalną.