PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94457}

Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 68973
8,0 25 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

Cóż, muszę powiedzieć ze pierwszy odcinek przerósl całkowicie moje oczekiwania. Jak to pierwszy odcinek, pokazują najlepsze kawałki by pokazać że są nadal w formie, ale pewniej ak zwykle uda im się tylko z paroma odcinkami.
Widać tutaj genalne lub co najmniej niezłe parodie różnych nacji, religii, czy twórców. Polecam parodie wczesnego Disneya i tamtejsych piosenek o tym jak jest pięknie (czyli raczej o niczym), czy też "Robot Chicken" a nwet amego chrześcijaństwa. Można się dowiedzieć jakby wyglądał świat bez tej religii ^^

9/10 za ten odcinek

ocenił(a) serial na 9
darkin_2

Zgadzam się naprawdy genialny odcinek w starym stylu. Dowcipy już nie wywołują u mnie tego dziwnego uczucia, że są one robione na siłe co towarzyszyło mi przez cały sezon 7. Mam nadzieje że kolejne odcinki bedą równie dobre.

ocenił(a) serial na 10
darkin_2

dla mnie rowniez swietny odc. bylam mile zaskoczona ;)

ocenił(a) serial na 10
darkin_2

tylko ze nie widzialam koncowki ma ktos moze linka?

ocenił(a) serial na 8
rubia1b

na mininova.org wpisz Family Guy S08E01... A napisy na comedycenter.pl :)

ocenił(a) serial na 7
izzard

Dla mnie wymiatało to jak dali prawdziwych aktorów xD

A scena jak Peter wziął twarz Meg i pierdnął jej na morde to dla mnie majstersztyk. Kurwa uwielbiam jak jadą po Meg xD

ocenił(a) serial na 9
darkin_2

Świetny odcinek, świat Disneya i japoński - genialne

ocenił(a) serial na 9
zonk_2

www.familyguydirect.com - dal zainteresowanych stronka ze wszystkim sezonami, bez napisów i lektora

ocenił(a) serial na 10
zonk_2

no dzieki dzieki ;) ja tez padlam z tym disneyem ;D hahaha ;D

ocenił(a) serial na 10
rubia1b

mnie sie najbardziej podobał ten z brakiem chrześćjaństwa i z japońcami
Meg i "kupka" Briana w tym pierwszym najlepsze.

Jacob_Voorhees

Rewelacyjny. Family Guy wciąż w najwyższej formie. Świat Disney'a genialny i wspaniała piosenka o szarlotce :D

ocenił(a) serial na 10
darkin_2

odcinek faktycznie świetny, swiat Disneya bije wszystko inne na głowe w tym odcinku ;)

ocenił(a) serial na 10
darkin_2

ode mnie z zachwytem tylko tyle: yeeeeeey! :)