Cóż, muszę powiedzieć ze pierwszy odcinek przerósl całkowicie moje oczekiwania. Jak to pierwszy odcinek, pokazują najlepsze kawałki by pokazać że są nadal w formie, ale pewniej ak zwykle uda im się tylko z paroma odcinkami.
Widać tutaj genalne lub co najmniej niezłe parodie różnych nacji, religii, czy twórców. Polecam parodie wczesnego Disneya i tamtejsych piosenek o tym jak jest pięknie (czyli raczej o niczym), czy też "Robot Chicken" a nwet amego chrześcijaństwa. Można się dowiedzieć jakby wyglądał świat bez tej religii ^^
9/10 za ten odcinek
Zgadzam się naprawdy genialny odcinek w starym stylu. Dowcipy już nie wywołują u mnie tego dziwnego uczucia, że są one robione na siłe co towarzyszyło mi przez cały sezon 7. Mam nadzieje że kolejne odcinki bedą równie dobre.
Dla mnie wymiatało to jak dali prawdziwych aktorów xD
A scena jak Peter wziął twarz Meg i pierdnął jej na morde to dla mnie majstersztyk. Kurwa uwielbiam jak jadą po Meg xD
www.familyguydirect.com - dal zainteresowanych stronka ze wszystkim sezonami, bez napisów i lektora
mnie sie najbardziej podobał ten z brakiem chrześćjaństwa i z japońcami
Meg i "kupka" Briana w tym pierwszym najlepsze.
Rewelacyjny. Family Guy wciąż w najwyższej formie. Świat Disney'a genialny i wspaniała piosenka o szarlotce :D
odcinek faktycznie świetny, swiat Disneya bije wszystko inne na głowe w tym odcinku ;)