PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=344833}
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5866
6,0 3 krytyków
Galactik Football
powrót do forum serialu Galactik Football

Jetix R.I.P.

użytkownik usunięty

Zapalmy wirtualny znicz!
[*]

ocenił(a) serial na 8

Fakt, odkąd upadł Jetix to skończyły się dobre kreskówki typu Galactik Football, Ach ten Andy czy nawet Świat według Ludwiczka :D

ocenił(a) serial na 10
Calvex

racja najlepsze czasy dziecinstwa ja pamietam jeszcze fox kids czy cos takiego

Moje dzieciństwo! Ach :')

[*]

Jeszcze pamiętam, jak czekałem na codzienne odcinki H2O *.*

ocenił(a) serial na 10

JETIX RIP . [ *]

To był mój ulubiony kanał . Mimo ,że miałem go dopiero gdy byłem w 4 klasie podstawowej to i tak oglądałem bo był najlepszy.

Pozwolę sobie wypisać Bajki jakie tam kiedyś Leciały :

A.T.O.M. Alpha Teens On Machines , Ach, ten Andy! , Digimon , Dzieciaki z klasy 402 , Fantastyczna Czwórka , Farma pełna strachów , Gadżet i Gadżetinis , Galactik Football , Hamtaro – wielkie przygody małych chomików , Incredible Hulk , Iron Man: Obrońca dobra , Jerry i paczka , Jimmy Cool , Kleszcz , Kosmiczne Biuro Śledcze , Kot Ik! , Król szamanów , Motomyszy z Marsa , Odlotowe agentki , Spider-man ,
Sonic X , Srebrny Surfer , Szalony Jack, pirat , Świat według Ludwiczka , Tajemnicze opowieści Moville’a , Tajne akta Psiej Agencji ,Team Galaxy – kosmiczne przygody galaktycznej drużyny , Teknoman , The Sensibles ,Transformers Animated , Trzy małe duszki ,Tutenstein
W.I.T.C.H. Czarodziejki , Walter Melon , Wojownicze Żółwie Ninja , Wunschpunsch , Wyścigi NASCAR , X-Men , Yin Yang Yo! , Zły pies

Seriale :

Dziwne przypadki w Blake Holsey High , Eerie, Indiana , Eerie, Indiana: Inny wymiar , Gęsia skórka , H2O – wystarczy kropla , Jak dwie krople wody , Mighty Morphin Power Rangers , Monster Warriors , Mroczna przepowiednia , Nowe przygody rodziny Addamsów , Power Rangers , Dino Grzmot , Power Rangers Furia Dżungli , Power Rangers Mistyczna Moc , Power Rangers Ninja Storm , Power Rangers Operacja Overdrive , Power Rangers S.P.D. , Power Rangers Time Force

Pamiętam jak zawsze nie było co oglądać w Telewizji - pstrykając po kanałach zawsze zostawało się na Jetix :D Kanał 50 [ Cyfra + ] :) Dawne czasy :D

ocenił(a) serial na 9
Dawidos2914

Nie żeby coś ale każdy na wiki mógł to sobie przeczytać xd

ocenił(a) serial na 7

[*]

ocenił(a) serial na 7
BitchesLoveCake

No niestety , zmienia się pokolenie , zmienia się program .

elendil92

Uważam że mógłby powstać blok ,, Popołudnie z Fox Kids"na Disney XD i leciałyby w nim takie seriale jak
,,Pinokio"
,, Księżniczka Sissi"
,, Hutch Miodowe Serce"
,,Spider-Man"
,, X-MEN"
,, Superświnka"
,, Przygody Olivera Twista"
,,Huckelbery Finn"
,,Filuputki"
,, Trzy małe duszki"

Czekam na Wasze propozycje:-)