PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10073772}

Gdy nikt nas nie widzi

Cuando nadie nos ve
2025 -
5,5 204  oceny
5,5 10 1 204
Gdy nikt nas nie widzi
powrót do forum serialu Gdy nikt nas nie widzi

Nic się nie dzieje przez całe odcinki…. Dużo gadania. Nie wciąga i nie zachęca do dalszego oglądania. Są spokojne seriale, które skupiają się na dialogach, ale taki serial trzeba umieć zrobić. Nie z każdej historii gdzie materiału starcza na ledwo 75 minut trzeba robić kilkunasto-odcinkowy serial

mercx

Koleś, weszlam na twoj profil, Ty oceniłeś 600 czy 700 seriali na 1, 2 czy 3 gwiazdki xD nic Ci się nie podoba, jakieś anime dałeś 4 hahaha

ocenił(a) serial na 3
Anna_Skibinska_filmweb

tak się zastanawiam, jaki jest sens tego typu komentarza.... zero merytoryki i 100% personalnego ataku.... ja też mam przejrzeć twój profil i pojechać po twoich ocenach?? ... pierwsze spojrzenie na profil i każdy oceniony serial ma 10 lub najniżej 9 czyli wszystko co oglądasz jest arcydziełem... no proszę jaka jesteś zajebista.... - a tak naprawdę to ciekawy objaw choroby psychicznej ...

mercx

Celuję w jakość a nie ilość. W przeciwieństwie do Ciebie. Chciałam znaleźć u Ciebie na profilu coś czego nie oglądałam a jest godne obejrzenia. Niestety, setki ocen na 1-3.

ocenił(a) serial na 3
Anna_Skibinska_filmweb

to sobie kliknij w sortowanie według najwyższej oceny... to nie jest misja w kosmos...

mercx

Miałam takie same wrażenia. Obejrzałam pierwszy odcinek i przestałam oglądać ten serial. Nuuuudny na maxa. rzadko daję najniższe oceny na Filmwebie, ten film otrzymał ode mnie zaledwie 2 gwiazdki.