PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566597}
7,7 319  ocen
7,7 10 1 319
Ghost Adventures
powrót do forum serialu Ghost Adventures

Świetny!

ocenił(a) serial na 9

Niestety w Polsce znany pewnie przez nielicznych. W tydzień obejrzałem wszystkie 3
sezony, aktualnie emitują 4. Wciągający dokument i trzymający w napięciu. Czy prawda ?
W sumie nikt tego nie wie, bo to w końcu tv show, chociaż te emocje Zack'a i ekipy dają do
myślenia, wątpie żeby byli aż tak dobrymi aktorami :]

Btw. myślę, że tag "Sci-Fi" nietrafiony.

ocenił(a) serial na 9
Dziory

Nie znany z jednego ważnego powodu...platformy dostępne w Polsce nie mają w swoich ofertach kanału Travel (niektórzy mogą błędnie mylić z innym kanałem Travel Channel który emitują tylko 3 platformy cyfrowe w naszym kraju). Niestety widzowie w naszym kraju są zdani tylko na zasysanie odcinków z sieci.

ocenił(a) serial na 10
Dziory

No ja włąśnie skończyłem już 5tą serię której finał był emitowany 2 tygodnie temu. Może i kilka dowodów naciagniętych,ale sama ekipa i tak jak mówi odrzuca 95% dowodów złapanych gdyż w miarę przeglądania materiału daje się je logicznie wytłumaczyć. Zostawiają tylko te nad którymi siedzieli najdłużej i pokazywali ekspertom od dźwięku, i video lub też innych naukowców i gdy oni rozkładają ręce to dopiero wtedy taki dowód zostaje uznany przez nich jako możliwą działalność paranormalną. Ogólnie polecam bardzo, sceptyków nikt nie nawróci dopóki sami nie doświadczą podobnych przeżyć. Wszystko jednak wydaje się być jak najbardziej autentyczne,jednak kwestia wiary jest osobnicza. Ten kto wierzy w Boga musi wierzyć także w duchy lub demony które są częścią wiary chrześcijańskiej jak i w sumie każdej innej...większosc jednak nie wierzy co jest objawem hipokryzji i ignorancji totalnej,no ale cóż hipokryzja jest chyba nieodłącznym elementem natury człowieka.

użytkownik usunięty
FeRu89

polecam nowy dokumentalny serial THE DEAD FILES - leci przed Ghost Adventures.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem