PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349498}

Ghost Hunt

2006 - 2007
7,7 1,2 tys. ocen
7,7 10 1 1210
Ghost Hunt
powrót do forum serialu Ghost Hunt

Rewelacja...

ocenił(a) serial na 10

Naprawdę wciąga...

Jedno z lepszych anime!!!

Robinka

kto nie widział musi zobaczyć koniecznie! ;D

Robinka

w szczególności jak ogląda sie je w nocy....

ocenił(a) serial na 6
Robinka

Absolutnie nie chciał bym się tu wydać złośliwy ale jeżeli ta seria jest jednym z lepszych to Twoje pojęcie o anime wydaje mi się być bardzo zawężone :) Seria owszem ok! Ale zdecydowanie daleko jej do "lepszych anime" :P Elo!

ocenił(a) serial na 7
tedi_

Mi sie podobało. Nie zachwyciło na tyle, żebym padła na twarz, ale na prawdę się nie nudziłam. Polecam.

Robinka

Według mnie też jest świetne, dziś skończyłam oglądać...
i pozostał niedosyt..
może by tak druga seria??!!"{"{"{hihi

MI sie strasznie podobało..muzyka nadaje takiego klimatu,że jak siedzisz w nocy i oglądasz zwłaszcza historie nawiedzonego domu-labiryntu to..ah:P:P
Noo...po prostu miodzio:P

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Mnie się też podobało i też uważam, że został niedosyt xD I zgadzam się może fajnie by było zrobić drugą serię xD Bo manga mi się wcale nie podoba.. Dokładniej kreska no i jakoś tak... xD
Ach anime moim zdaniem dość dobre :D

Dziwniejsza

Jak zwykle zgodne:)

ocenił(a) serial na 10
Dziwniejsza

Właśnie, w mandze kreska jest okropna. Co do kontynuacji, to jestem na "tak", ale pewnie nie zrobią;((
Poza tym, Naru w końcu kocha naszą Mai czy nie? :D

Yuzuki

Hmm...
jak to w animach często bywa..
nic się nie wyjaśniło:P:P
w tej sprawie
:P::P:P:P:P
W każdym razie ona go 'lubi" bardzo:P:P

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

On też ją kosia przecież:PP widać po tym, że chce ją chronić i jak na nią patrzy;]

ocenił(a) serial na 10
Yuzuki

anime jest świetne :3 jedno z moich ulubionych xD
Wszystkie odcinki ogladałam późno w nocy i naprawdę na krwawym labiryncie zwłaszcza mozna było się przestraszyć xD
A co do wątku romantycznego i tych jej snów..to w mandze jest wyjaśnione co i jak :P Szkoda tylko, że tak wolno tę mangę tłumaczą :P No i opócz mangi jest ponoć też nowela :)
Aż trudno uwierzyć, że takie anime zrobiło shitowe Studio Deen o.O Jak mają fundusze to potrafią o.O

ocenił(a) serial na 10
kathi

Buu, kolejna manga za którą muszę się zabrać... z jednej strony bardzo chcę się dowiedzieć wszystkiego a z drugiej mi się nie chce xD
Lenistwo górą!

ocenił(a) serial na 10
Yuzuki

na angielskiej wikipedi można sobie poczytać co nieco na ten temat jeśli trawi Cię ciekawość xD

ocenił(a) serial na 10
kathi

LOL "zżera Cię ciekawość" LOL

ocenił(a) serial na 10
kathi

Mnie ciekawość i trawi i zżera xD Pomyłka wskazana ;]

ocenił(a) serial na 5
Robinka

Bajka niezla dla wielbicieli zjawisk paranormalnych, ale powiedzmy sobie szczerze - pozostali moga sobie spokojnie odpuscic bez najmniejszego zalu ;-]

Scuzz

noo jak kogoś paranormal nie rajcuje :)
to nawet nie powinien się zabierać

Cpt_Pchelka

jeszcze nie widziałem tak zajebistego anime o rzeczach paranormalnych, ale trzeba się takimi sprawami interesować to bardziej wciągnie:) zna ktoś podobne anime do tego, bo brak mi takich anime, o horrory nie pytam bo żadnego dobrego anime nie znalazłem, ale jedyne odcinki jakie dawały dreszczyk w nocy to było w tym zakrwawionym labiryncie, fajnie gdyby taki dom naprawdę istniał :P