PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349498}

Ghost Hunt

2006 - 2007
7,7 1,2 tys. ocen
7,7 10 1 1210
Ghost Hunt
powrót do forum serialu Ghost Hunt

Warto obejrzeć

ocenił(a) serial na 9

tak jak ktoś to już na tym forum napisał - nie powala na kolana. Jest to jednak porządnie zrobione anime, które naprawdę wciąga. Naprawdę nie było takiego momentu żebym się nudziła. Przeciwnie. Poza tym, mimo, że to serial animowany - było wiele takich momentów, w których się zwyczajnie bałam. Zwłaszcza że oglądałam je w nocy, po ciemku. Niektóre sceny (np ta w której gasną światła - a kiedy się zapalają na ścianach jest pełno słów napisanych krwią)powalały na kolana. Jeśli, ktoś lubi takie klimaty (a ja lubię) będzie więcej niż zadowolony. Mam nadzieje, że będzie drugi sezon, bo naprawdę parę spraw zostało nie do końca wyjaśnionych - poza tym przywiązałam się do bohaterów - zwłaszcza do Mai i Bou - no i chciałabym się więcej dowiedzieć o Naru. Wydaje mi się, ze ma on jakąś tajemnice. Może ktoś kto czytał mangę wie coś na ten temat??

Martus_2

***** SPOILER**** Oprócz jego niesamowitej mocy , którą o dziwo potrafi kontrolować, to o innych tajemnicach nie słyszałam :):)******

2 seria mogłaby być...:P:P
Niektóre duchy w tym animciu były naprawdę przerażający .
TEN W TYM LABIRYNCIE przy tej zakrwawionej Wannie...ugh... ten był okropny:P

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

dla mnie tajemnicą jest - jakim cudem on się pojawia w snach Mai - o co chodzi z tą jego rodziną. Co jest między nim a tą medium etc. Manga ma 11 vol i nadal jest wydawana więc na pewno jest tam wyjaśnione o co chodzi z tymi jego mocami.

Martus_2

Hmmm.. no tak masz rację, tego nie wyjaśnili...chamstwo:P:P
O tym że nadal wydaja mangusie to nie wiedziałam,ale thx za info:)