PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=848384}
7,1 26 tys. ocen
7,1 10 1 26200
6,5 2 krytyków
Ginny & Georgia
powrót do forum serialu Ginny & Georgia

Mam pytanie. Jak bardzo ten serial jest rasistowski w stosunku do białych? Bo jeśli bardzo, to nie mam zamiaru nabijać wyświetleń skrajnie lewackiemu dziadostwu.

ocenił(a) serial na 8
divx_avi

w ogole nie jest

Icamna

Ja słyszałem co innego. Ba nawet widziałem filmik na YT o tym serialu i wynika z niego, że w tym serialu rasizmu w stosunku do białych jest bardzo dużo.

ocenił(a) serial na 7
divx_avi

To może uzasadnij to jakoś bo ja w tym serialu nie widzę rasimu w stosunku do białych.

amnezjaaa

Tam już na początku jest nauczyciel rasista, oczywiście biały mężczyzna. No i szlachetna czarna Ginny, która go poucza że jak to może być 14, czy ile tam książek napisanych przez białych. A to dopiero początek.

ocenił(a) serial na 7
divx_avi

Właściwie to tylko w poerwszym sezonie Z tym nauczycielem i koniec xd

aliciawie

To dopiero początek serialu. Już na samym początku mamy do czynienia z rasizmem wobec białych.

ocenił(a) serial na 7
divx_avi

I to jest rasizm do białych? Chyba własnie pokazali że ciemnoskórzy z rasizmem stykają się nawet w szkole od nauczycieli. W pierwszym sezonie najwięcej jest pokazane. W trzecim już wcale. 

amnezjaaa

Jakby z takimi odzywkami w serialu wyskoczył jakiś biały chłopak w stosunku do czarnego, to serial zostałby skasowany po jednym odcinku, bo lewactwo piałoby niesamowicie z oburzenia.