Ginny & Georgia: Sezon 1 Ginny & Georgia sezon 1, odcinek 1
odcinek Ginny & Georgia (2021)

Ginny & Georgia | Pilot

59m
7,9 425  ocen
7,9 10 1 425
Ginny & Georgia
powrót do forum s1e1

15-letnia Ginny nigdy wcześniej się nie całowała, nie miała chłopaka nie mówiąc już o podjęciu jakichkolwiek seksualnych czynności... a w nowym mieście, już pierwszego dnia szkoły całuje brata nowej koleżanki (....którego zna 1 dzień....chociaż "zna" to za duże słowo) a krótko potem w przeciągu następnego dnia lub kilku całują się drugi raz i idą do łóżka - bez żadnego zabezpieczenia. i to wszystko dzieje się w pierwszym odcinku.

naprawdę nie daleko pada jabłko od jabłoni.

Amerykańskie nastolatki są strasznie łatwe.

isobel

I nie tylko one !!

isobel

smiechowe :] oceniasz nastolatki w calej ameryce po serialu na shitflixie xD amerykanek nie znam ale powiem ci z pierwszej ręki że polskie za trudne też nie sąi to nie tylko nastolatki ... oczywiscie nie wszystkie ;]

shadow87

bynajmniej nie oceniam nastolatki w całej Ameryce po serialu na shitflixie ;) mieszkałam w Stanach kilka lat. znam ich mentalność i podejście do związków i seksu lepiej niż ty. stąd też oceniam tylko i wyłącznie na podstawie fikcyjnej postaci z serialu

ocenił(a) serial na 10
isobel

Ty oceniasz serial czy prawdziwe życie? Tak naprawdę ta dziewczyna będąc w nowym miejscu gdzie matka jej obiecuje że tam już zostaną, próbuje się wkręcić w otoczenie. Chłopak spodobał jej się od pierwszego wejrzenia, nie zapominaj że nastolatki tak mają. Po prostu nie chciała być inna niż wszyscy. Było widać że mu zaufała.

Jagoda_jagooo

Dodam tylko, że puszczanie się po przyjeździe do nowego miasta to nie jest coś takiego, że "nastolatki tak mają". Zaufania nie buduje się w tydzień....

Jagoda_jagooo

ten komentarz zasługuje na jeden wielki facepalm.

"Było widać że mu zaufała."

nie wiem, może w twoim świecie to zupełnie normalne że się bzyka.. ..sorry "ufa" chłopakowi którego znasz plus minus tydzień. ja jako nastolatka nie szłam do łóżka z kimś kto spodobał mi się od pierwszego wejrzenia. może to też jest w twoim świecie norma.

a na pytanie czy oceniam serial czy prawdziwe życie: podzieliłam się pierwszym wrażeniem na temat serialu i nie omieszkałam też skomentować mentalności amerykańskich nastolatków w prawdziwym życiu.

ocenił(a) serial na 6
isobel

Wszystko super, tylko to jest kanadyjski serial i większość aktorów jest z Kanady

ocenił(a) serial na 8
chocolatefrappuccino

Kanada jest w Ameryce Północnej, więc określenie "amerykańskie nastolatki" można byłoby też pod Kanadyjczyków "podczepić".

ocenił(a) serial na 7
ania2697

Ten serial jest po prostu kręcony w Kanadzie, bo to jest tańsze, ale i tak udajemy, że to USA.

chocolatefrappuccino

no, wszystko super fajnie, tylko co to ma za znaczenie że większość aktorów jest z Kanady ? akcja toczy się w Stanach Zjednoczonych nie w Kanadzie, a ci aktorzy z Kanady o których piszesz grają....uwaga, uwaga .....Amerykanów.