PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

jak uslyszalem, ze wjebia tam Lady Gage, pomyslalem: eh, no trudno - przezyje...
ale jak dowiedzialem sie, ze maja zaangazowac JUSTINA BIEBER'a, to az mi sie slabo
zrobilo. odechcialo mi sie siegac po kolejne odcinki :/

ocenił(a) serial na 6

O FUCK, dopiero teraz przeczytałem to o Bieberze xD. Ręce opadają -___-.

ocenił(a) serial na 10
Arthaniel

Żartujecie, że ma być Biebier o___0 ?? O matko, a miałam nadzieje, że Glee nigdy nie upadnie^^. Głęboko chce wierzyć , że to okaże się plotką xD.

użytkownik usunięty
pajacyk524

no niestety, tak wyczytalem gdzies w necie :( brzmialo powaznie...

ale teraz wpadlem na wypowiedz tworcy glee (tylko mozliwe, ze jest to stary tekst i morrison zmienil zdanie):
“I don’t get this Bieber thing. I really don’t get it. I hear he was in Australia and they kicked him out because he started a riot. I haven’t even heard his music. I couldn’t tell you one name of his songs — and I’m not lying about that!”

użytkownik usunięty
pajacyk524

Szczerze, to boję się co oni zrobią z tym serialem. Oglądam Glee głównie dla muzyki i jak słyszę te wszystkie informacje co mają wykorzystać w przyszłym sezonie to chyba skończę przygodę z tym serialem :(

Nie uwierzę w to póki nie zobaczę, że to zrobią. A mam nadzieję, że nie zrobią tego nigdy!

użytkownik usunięty

Uspokojcie sie :). Obejrzalam odcinki ,,z'' Gaga, tylko jej piosenki wykonywano i duzo ludzi mialo jej stroje, to wszystko. Justina nie slyszalam tam, moze jeszcze nie bylo tego odcinka.

użytkownik usunięty

No co ty? A czy ktokolwiek tu napisał, że on już wystąpił?
Dopiero mieliby go zaangażować, czytaj uważnie.

użytkownik usunięty

Wiesz co, sezon juz nakrecono, - gdyby informacja byla prawdziwa, angaz Justyny Bimber bylby juz faktem, to raz. Dwa - nie napisalam, ze juz wystapil, to Ty czytaj i pisz uwaznie.

użytkownik usunięty

"Wiesz co, sezon juz nakrecono"
teraz chodzi ci o 1. czy 2.?
bo emisja 1. już dawno się skończyła, i tak, twoje domysły, że może jeszcze nie było z nim odcinka, są trafne!
A 2. nie został jeszcze całkowicie nakręcony. Mają na pewno kilka odcinków już gotowych,
bo wkrótce emisja, ale wciąż są w fazie kręcenia, więc wciąż mogą go zatrudnić.

użytkownik usunięty

Raczej wiekszosc, 21 wrzesnia jakos jest premiera drugiego sezonu, gdyby do tego w tej serii mieliby go zaangazowac, to mysle, ze dawno by to zrobiono, koniec koncow nie kreci sie nigdy na ostatnia chwile. Pewnie sie skonczy jak z Gaga - wykonaja pare utworow Justyny, jak cos. Chociaz wolalabym go tam nie slyszec w zadnej formie.

użytkownik usunięty

mysle, ze to jednak sciema bedzie - w tekscie, ktory przytoczylem wyzej tworca twierdzil, ze nie ma pojecia kim jest Bieber...
i nie przypuszczalem, ze kiedykolwiek to powiem (bedzie bolalo) - Gaga w jakims tam stopniu reprezentuje poziom artystyczny (jakims tam), natomiast Bieber to kompletne dno. juz jebac jego glos i piski - teksty posenek sa zalosne (mialem ta nieprzyjemnosc obejrzec jeden filmik z na youtube).

użytkownik usunięty

Teksty Gagi tez sa zalosne - tu reprezentuja ten sam poziom xD. Jedyna moim zdaniem przewaga zGagi nad Bimberem to glos - Germanotta ma bardzo mocny glos (choc mala skale), ktory niepotrzebnie jest przerabiany. Bieber natomiast nie ma nic. Ja nie przypuszczalam, ze kiedys to powiem (rowniez) ale tez juz wole dolegliwosci gastryczne od kiepskiego alkoholu :P.

użytkownik usunięty

chodzilo mi wlasnie o glos Gagi, chciaz i tak mnie ciarki przechodza, jak slysze ta france...
mdli mnie kiedy ja widze w tv...

użytkownik usunięty

mnie tez, a jak slysze jej wypowiedzi, to, naprawde, wstyd mi za nia.

użytkownik usunięty

E tam, lubię Gagę ;]
A Biber może będzie w finale, na pewno jeszcze go nie nakręcili! :D
Często pojawiają się takie wiadomości w okolicach emisji +/- emisji 10 odcinka,
że zapadł ostatni klaps na planie sezonu.
Jak się nie mylę, to w okolicach Maja/Czerwca aktorzy wracają na plan,
więc wszystkich odcinków do emisji nie zdążą nakręcić.
Jak zapadanie ostatni klaps na planie 2. sezonu, będzie o tym info.
Póki co wiem, że odcinek z Britney Spears już został nakręcony,
ale który to będzie, nie wiadomo.
Justyna wciąż może nas zaskoczyć. ;>

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem czym się przejmujecie :D jeżeli nawet wykonają jego piosenki, to będą tysiąc razy lepsze, choć mam nadzieję, że on sam się nie pojawi... :D
Ogólnie Britney wrzucała zdjęcia z planu na swojego twittera :)

użytkownik usunięty
Kelsey95

ale Britney to pała... i wstyd śledzić jej twittera...

użytkownik usunięty

Eeee, nie jest tragiczna. Co prawda glos nie jakis specjalny (a z wiekiem coraz gorzej), muzyka tez niezbyt ambitna i nawet nie za bardzo sie jej chce pisac cos na wlasna reke, jednak w porownaniu z Bimberem wypada (zarowno pod wzgledem osiagniec w branzy, glosu, jak i pewnego rozmachu i profesjonalizmu) miliony razy lepiej.

użytkownik usunięty

ja tam wole rock i mocniejsze brzmienia :]
o tym mogliby zrobi odcinek glee :D

użytkownik usunięty

Jak dla mnie caly sezon!

użytkownik usunięty

hellyeah! :D

użytkownik usunięty
Kelsey95

Jezeli wogole, z pewnoscia bede lepiej wykonane, to nie ulega watpliwosci - chyba ze sprobuja kopiowac jego maniere w spiewaniu ;D

ocenił(a) serial na 5

od początku kręcenia 2. sezonu (od początku sierpnia) wiadomo, że odcinek o Britney to 2. odcinek 2. sezonu. Teraz są w trakcie kręcenia 4. i 5. (kręcą po 2 odcinki jednocześnie).

użytkownik usunięty
tvGac

Tak mało mają nakręcone? Myślałem, że choć około 10.
Skąd masz takie info?

ocenił(a) serial na 8

nawet jesli bieber albo gaga mieliby wystapic to zawsze mozna przewinac albo ominac jakis odcinek. Z tego co wiem na 100% w Glee bedzie wystepowala Britney (w internecie sa nawet jej zdjecia z jakas aktorka z tego serialu) i bardzo prawopodobne ze wystapi takze Justin Timberlake jako brat Willa : )

użytkownik usunięty
NattGD

Wcale bym nie omijał odcinka, ani nie przewijał czegokolwiek. :>
Nie jestem aż takim wielkim ich przeciwnikiem. Gage nawet chętnie bym zobaczył w Glee.
Bibera jakoś by się zniosło.

użytkownik usunięty

a Ty co, homo? :D bo przyznam, ze Twoja wypowiedz mnie przeraza :P

ocenił(a) serial na 7

ej a czy orientujecie się czy w 2 sezonie pojawi sie ktoś z vocal adrenaline np Jesse?

Pierwszy raz słyszę plotkę o Bieberze. Tu widać http://www.youtube.com/watch?v=77ds44TyOsY#t=3m15s że to raczej mało prawdopodobne.
Jesse się pojawi, bodajże w 2 odcinkach.
P.S. DarkLight Twoja ostatnia wypowiedź z kolei trochę mnie przeraża.

użytkownik usunięty
nona

yhm.

użytkownik usunięty

Ja pierdziu, ale Polska jest stereotypowym i ciemnym krajem.

użytkownik usunięty

nom.

ocenił(a) serial na 10

nie śledzę jej twittera xD znajomi lubią birtney, tylę mogę powiedzieć ;P a sama osobiście, chciałabym zobaczyć ich wykonania piosenek np. Arctic Monkeys... byłoby ciekawie :D

użytkownik usunięty
Kelsey95

W PL chyba wogole malo kto ma Twittera raczej

użytkownik usunięty

oj, coraz wiecej osob ma. nie do konca przemawia do mnie jego idea, ale ma jednego plusa - mozna poznac info dotyczace np. ulubionego zespolu wczesniej niz gdziekolwiek indziej :P

użytkownik usunięty

No staje sie populany, ale i tak malo kto go ma. Prawda, wygodny jest, bo gwiazda taka ma go na komorce i z kazdego zakatka swiata daje znac, co u niej

ocenił(a) serial na 6

a ja osobiście uważam, że wprowadzenie "gwiazdek" do serialu to pomyłka.. to ma być serial o szkolnym chórze i dzieciakach tam śpiewających.. a nie gwiazdeczkach które zamiast nagrywać płyty nadrabiają braki w portfelu epizodami :> (nic osobistego do owych gwiazdek - tylko tak.. dość już mam patrzenia ciągle na te same gęby...:])