PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46550
6,8 11 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

"Zmiany w liceum. Oj, chyba będziemy bardzo tęsknić za...
Powoli żegnamy się z pierwszą grupą chórzystów z McKinley High. Niestety, Mark Salling (Puck),
Heather Morris (Brittany), Harry Shum Jr. (Mike) i Amber Riley (Mercedes) będą pojawiać się już
tylko sporadycznie w 5. serii serialu. W poprzednim sezonie coraz rzadziej występowała Diana
Agron (Quinn).
Zgodnie z wolą twórców serialu na pierwszy plan mają wysunąć się nowi uczniowie liceum.
Szkoda."

Lili89

To dotyczy całego sezonu, czy tylko tej pierwszej części, o której było już wiadomo że będzie sie działa w WMHS?

ciotkaEliza

Nie mam pojęcia, tyle tylko pisze o "Glee", ale w nowym numerze nie ma nic o śmierci Cory'ego bo już się raczej nie wyrobili, więc pewnie będą jeszcze jakieś zmiany.

ocenił(a) serial na 10
Lili89

Z tego co mi wiadomo, to premiera została przesunięta z września na listopad, ponieważ muszą zmienić cały scenariusz, w którym Cory odgrywał bardzo ważną rolę. Czytałam też gdzieś, że przerwano zdjęcia 2 pierwszych odcinków i będą one kręcone na nowo, gdyż miały być praktycznie skupione na Finnie i jego roli jako opiekuna chóru.

ocenił(a) serial na 10
Arancia

wczoraj oglosili ze premiera przesunie sie tylko o tydzien tzn na 26 wrzesnia

ocenił(a) serial na 10
agatka_marzec

A ciekawe co z postaciami Artiego Tiny i Sama ( co do Blaina nie mam wątpliwości że będzie regularnie fani Klain by chyba zabili Ryana ) czy one też zostaną odsunięte na drugi plan.

ocenił(a) serial na 10
agatka_marzec

No przynajmniej tyle dobrego w tym wszystkim.

ocenił(a) serial na 10
Arancia

podobno w 3 odcinku 5 sezonu przedstawiona zostanie śmierć Finna. Będzie to hołd dla Cory'ego

akloo

To tylko przypuszczenia, czy może jest coś już potwierdzone? Jeśli to prawda to sama nie wiem czego się spodziewać/

kin1313

Potwierdzone przez Ryana. Plus Lea na pewno wróci :)

ocenił(a) serial na 10
Negacja

Mimo wszystko mam nadzieję, że akcja nie będzie aż tak skupiona na nowych aktorach i tych co pojawili się w 4 sezonie. Stara ekipa jest zdecydowanie niezastąpiona :)

ocenił(a) serial na 9
kin1313

http://uk.eonline.com/news/440970/ryan-murphy-explains-how-glee-will-return-with out-cory-monteith-lea-michele-is-the-strongest-26-year-old-i-know Tutaj jest wywiad z Ryanem, tam jest napisane wszystko.

ocenił(a) serial na 10
kin1313

http://gleeclub.pl/ tutaj jest wywiad z Ryanem, tam wszystko jest.