Moim zdaniem to jeden z najlepszych odcinków... Rewelacja :] Nawet na samym końcu łezka mi poleciała :P Mam nadzieje, że będzie 2 sezon bo chce wiedzieć czy Rachel będzie z Finn'em.
Zgadzam się,ten odcinek powala inne na kolana, Mercedes napoczątku aż mi ciarki przeszły, ale końcówka wszystkie ich układy taneczne w jednym:) aż płakać się chciało.Idealne zakończenie i przerwa aż do kwietnia
rewelacja!!!!!!!!!!!!! to że wygrają zawody to się spodziewałam ;) ale te piosenki..... o jaaaa najpierw Mercedes, potem Rachel nieźle jej to wyszło :D ten wspólny układ też świetny, no ale zakończenie..... OMG!!!! rewelacja ;) w sumie dobrze, ze Finn poznał prawdę, no i Will zostawił żonę dla Emmy :D ciekawi mnie co zrobi Quinn jak się dowie, że żona Willa nie potrzebuje już jej dziecka :) no i czekamy na zemstę Sue :D to może być warte zobaczenia :D wow dyrektor mnie zaskoczył :D nie spodziewałam się, że aż tak się jej postawi :D szkoda, że na dalszy ciąg trzeba aż tyle czekać ;/
JAKI TYTUŁ MA OSTATNIA PIOSENKA NA SAMYM KOŃCU , TA KTÓRĄ SPIEWAJA WSZYSCY DLA SHUE !!!!
Sezon drugi raczej będzie (pewnie pojadą na krajowe zawody) jednak podejrzewam, że Rachel będzie z Finnem jeszcze w tym sezonie. Mnie bardziej ciekawi czy Quinn będzie z Puckiem.
Pzdr.