PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Moim zdaniem to jeden z najlepszych odcinków... Rewelacja :] Nawet na samym końcu łezka mi poleciała :P Mam nadzieje, że będzie 2 sezon bo chce wiedzieć czy Rachel będzie z Finn'em.

ocenił(a) serial na 8
Isenia

Zgadzam się,ten odcinek powala inne na kolana, Mercedes napoczątku aż mi ciarki przeszły, ale końcówka wszystkie ich układy taneczne w jednym:) aż płakać się chciało.Idealne zakończenie i przerwa aż do kwietnia

kucka156

najważniejsze że...na końcu się pocałowali :)

ocenił(a) serial na 10
klekipetra

skad macie odc??

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

http://isohunt.com/torrent_details/145045277/glee?tab=summary

ocenił(a) serial na 8
kucka156

rewelacja!!!!!!!!!!!!! to że wygrają zawody to się spodziewałam ;) ale te piosenki..... o jaaaa najpierw Mercedes, potem Rachel nieźle jej to wyszło :D ten wspólny układ też świetny, no ale zakończenie..... OMG!!!! rewelacja ;) w sumie dobrze, ze Finn poznał prawdę, no i Will zostawił żonę dla Emmy :D ciekawi mnie co zrobi Quinn jak się dowie, że żona Willa nie potrzebuje już jej dziecka :) no i czekamy na zemstę Sue :D to może być warte zobaczenia :D wow dyrektor mnie zaskoczył :D nie spodziewałam się, że aż tak się jej postawi :D szkoda, że na dalszy ciąg trzeba aż tyle czekać ;/

ocenił(a) serial na 8
Isenia

JAKI TYTUŁ MA OSTATNIA PIOSENKA NA SAMYM KOŃCU , TA KTÓRĄ SPIEWAJA WSZYSCY DLA SHUE !!!!

ocenił(a) serial na 10
londontown

"My Life Would Suck Without You" cover Kelly Clarkson.
Pzdr.

ocenił(a) serial na 10
Isenia

Sezon drugi raczej będzie (pewnie pojadą na krajowe zawody) jednak podejrzewam, że Rachel będzie z Finnem jeszcze w tym sezonie. Mnie bardziej ciekawi czy Quinn będzie z Puckiem.
Pzdr.

ocenił(a) serial na 4
Isenia

Popieram. Zdecydowanie najlepszy odcinek ze wszystkich. A "Don't rain on my parade" Rachel, po prostu Rooox ! :D