Brittany- jesteś mistrzem!! Zajebiście wyglądała z wężem- no i naprawde dobrze tańczy;) I jej pytanie: "To Finn potrafi latać??";)) Każda piosenka mi się podobała:D nie było słabego punktu- pewnie wiele osób się przyczepi do "The Only Exception" ale dla mnie to po prostu inne wykonanie- trochę delikatniejsze;D wywód Sue na temat hipisów- świetny. Will+ Emma- musza być razem!! biedny Will- pojawienie się Teri- no cóz przyznam, że wyglądałam zajebiście- rozwód jej służy;) Finn+ Rach- no może wreszcie zrozumiała! Aczkolwiek Finna to ja bym pewna nie była;) w ogóle co zatrudniła Quinn^^ dobrze kombinuje;) no i mogła zostać przy tym wyglądzie Britney;D a właśnie Britney- ale słodziaczka^^ fajnie ja było zobaczyć. Przemilczę nagiego Jacoba XD ogólnie on ma poważne problemy;) Carol- przystojniacha z niego;D ogólnie odcinek mi się podobał- jestem na tak;D
fajne, super!
chociaż wolę bardziej estradowe wersje, takie bardziej glee:D chociaż aranżacje na teledyski Britney były okej xD
oczywiście Toxic wymiata na całej linii! Brittany - kocham ją! "Its Britney... bitch!" mega! ogólnie takie nawiązania do Britney były super "Leave Britney alone!" xD
kocham Glee!
a i po tym odcinku chyba zacznę w końcu lubić Kurta ^^
a i wydaje mi się że jednak to Artie najlepiej śpiewa z chłopaków!
nie słucham teraz Britney ale wychowałam się na jej piosenkach ! Najlepszy odcinek Ever
Artie i jego stronger haha