PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

OOOOOMG, nic mnie nie obchodzi tylko Santana <3
Genialna!
Szkoda, że walka z Lauren była zrobiona jako scena humorystyczna, bo to mogło być na prawdę groźne dla Santany. Ale broniła się, to ważne :) NIE PODDAWAĆ SIĘ!
Voiceover, cała intryga i strój pielęgniarki - MADE MY NIGHT AND DAY.
Komentarze odnośnie Quinn i Finna ^^

Ten wątek z Warblersami nudził mnie, Bartie okropne, Puck i Lauren - ujdzie :)
W tym odcinku chodzi tylko o genialna San :)

The_Slayer

no tak, Santana w tym odcinku wymiotła, podła intrygantka (ale to właśnie za takie postacie lubimy Glee - np. Sue) ;p

The_Slayer

aha no i ten tekst: "Please... I've had mono so many times it turned into stereo" albo Puck pytający, co to za miejsce w bibliotece ^^

użytkownik usunięty
The_Slayer

jeden z najlepszych odcinków!! Ale Santana dostała w****dol!!! Uwielbiam ten odcinek...

ocenił(a) serial na 8

jedyny taki odcinek ze wszystkich chyba, w którym tyle się działo! nie śpiewała tylko Mercedes! Nieźle.. nawet to udowadnia, że odcinki bez Sue mogą być świetne :D końcówka odcinka jednak za wiele zdradzała.. Santana i Sam, Quinn i Puck, Finn i Rachel.. trochę to przewidywalne, no ale jeszcze może się dużo zmienić. ;)

ocenił(a) serial na 7
freepick

Właśnie, nigdy nic nie wiadomo. Sam jest trochę za... dobry(grzeczny?) dla Santany, nie? Fin i Rachel pewnie też nie zejdą się szybko. Może pora na jakiś epizodzik Jessiego!? Nie żeby jego 'Hello' przyprawiało mnie o dreszcze nawet gdy słucham go setny raz. I co z biednym Kurtem??? Czy Fox ucieka przed poważnym związkiem homoseksualnych chłopców? CO SĄDZICIE O NIM I BLAINIE?

ocenił(a) serial na 10
bakus_bakalus

Spokojnie onie jeszcze będą razem ;) Dajcie im troche czasu. A ja uwielbiam Blaine'a i Warblersów !!!

ocenił(a) serial na 7
Willow_2

darren jest wspanialy <3, ale slabo gra :( TEAM KURT/KAROFSKY !!! :)

enddi

Nie no, serio? Jesteś moim miszczem :D Też uwielbiam Kurtofsky i dziwię się, że tak mało ludzi (jeśli w ogóle) darzy sympatią ten pairing <3 Zazwyczaj fani glee wolą Klaine, które jest tak słodkie i delikatne, że aż mdli. Ja osobiście nawet lubię Klaine (mimo tej słodkości) i nic nie mam do Blaine'a, ale zdecydowanie żywsze emocje wzbudza we mnie duet Kurta z Karofsky'm ;)

12 odcinek podbił moje serce, mówiąc w skrócie. "Firework" słucham już nie wiem jak długo, rodzina chce mnie z domu wyrzucić. Ale to wykonanie Lei *.* Ach, oryginał do pięt nie dorasta ^^

ocenił(a) serial na 9
Tygrysek3

ej możecie mi powiedzieć gdzie mogę obejrzeć 12? błagaaam

ocenił(a) serial na 7
dorota_456

na iitv powinno być ;)

ocenił(a) serial na 7
Tygrysek3

też znacznie bardziej wolę Kurt/Karofsky, wogóle nie wiem czemu, ale ci Warblers mi działają na nerwy... ;]
Firework rzeczywiście lepsze od Katy Perry ;)

ocenił(a) serial na 7
Tygrysek3

hej, no bo katy nie potrafi spiewac i to nie jest zadna tajemnica xD

hahaa i nasze kurtofsky sie rozwija <3 ;)

ocenił(a) serial na 9
The_Slayer

Odcinek świetny, a te "Firework";DD czy musze pisać że Finn i Quinn są denerwujący!! Santana zmiotła wszystkich;) w ogóle uwielbiam jak Bestia przewiesza przez ramię Santane- słodkie;)

Bisexidryna

a ta mimo wszystko dalej krzyczy, że "tak to się robi" gdzieś tam, jakby to ona spuściła łomot tamtej, a nie na odwrót ;p

użytkownik usunięty
misshesitant

Lauren jest mistrzowska<3
dawno sie tak nie usmiałam przy jednym odcinku haha
Santana dostała wpier*ol :D

ocenił(a) serial na 7
Bisexidryna

Lauren jest rewelacyjna! I mina Pucka kiedy ta rozwala Santanę i w ogóle te efekty! Boskie! Już nie moge się doczekać na 13 i Sama w roli Sami-Wiecie-Kogo-Ale-Wstyd-Mi-To-Napisać!!

użytkownik usunięty
bakus_bakalus

Sami-Wiecie-Kogo... sam Lord Voldemort by się zawstydził :D
no ale cóż... czuję, że może być z tego niezły kabaret haha

ocenił(a) serial na 3
The_Slayer

Po tym odcinku miałem w głowie jedno: VOICEOVER SANTANY!

ocenił(a) serial na 7
gleek

I know right?!