PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

promo:
http://www.youtube.com/watch?v=G0zLrsFUaOE&feature=feedu

jak myślicie? co się będzie działo ? czyżby Quinn chciała poznać córkę?

ocenił(a) serial na 6
Klaudia1244

Jasne, że tak! Wnioskuje, że po rozmowie z mamą Rachel, Quinn znowu zmieni wizerunek, a raczej wróci po prostu do starej siebie. I szkoda, i nie. ;- )

stelinaa_a

Z jednej strony szkoda, bo to zawsze coś ciekawego, ale z drugiej strony chyba wolę dawną ją, w pasujących do jej osobowości ciuchach, fryzurze i zachowaniu. Tylko że powrót do jej dawnego image'u uczyni jej przemianę trochę niepotrzebną : P
Ale dobrze że powrócili do wątku jej córki, już w 2 sezonie tylko czekałam aż coś z tym będzie.
Finn i Rachel <3 niech już nie zrywają:)

ocenił(a) serial na 7
Klaudia1244

SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!

Ekchem! Z tego co mi wiadomo, to Shelby ma założyć swój własny chór, do którego dołączy właśnie Quinn, Santana, Britt, Mercedes, Sugar i któryś nowy. No! Myślę, że Shelby nieco wspomoże Quinn w dosyć trudnym okresie, który przechodzi. A przynajmniej miejmy taką nadzieję! ;)

agronpedia

Jeśli te informacje są prawdzie, to zapowiada się całkiem ciekawie. Ogólnie lubię trio Q&S&B, więc dla mnie to jeszcze lepsza informacja. :)

ocenił(a) serial na 7
vinszea

SPOILER! SPOILER! SPOILER!

Gorzej, jeżeli zapowiadanie, że Puck i Shelby mają się zbliżyć do siebie będą prawdziwe, i skończą się romansem. A i o tym też czytałam. Miejmy nadzieję, że piosenka, którą Puckerman będzie śpiewać w piątym odcinku, czy tam czwartym, nie pamiętam dokładnie będzie skierowana do Beth, albo Quinn...

agronpedia

Shelby i Puck?! Nie no,gdzie xO Kompletnie by do siebie nie pasowali, bez jaj, przecież to matka Rachel :O wiadomo, że Pucka pociągały starsze kobiety, ale no ej, to zawsze były krótkie epizody. Oby nic takiego się nie wydarzyło ;D

ocenił(a) serial na 10
elfka77

Bo to by było zwyczajnie głupie ;/

ocenił(a) serial na 6
agronpedia

Och ludzie, obojętnie jaki serial oglądam, musi być wątek " moja mama ma romans z moim kolegą " masakra. To jest taki fantastyczny serial, niech Oni tego nie robią.. bo pomysł jest po prostu beznadziejny!

ocenił(a) serial na 7
stelinaa_a

Nie wiem ile prawdy w tych spoilerach, ale jednak owe się pojawiły. Nie wiadomo czy traktować je serio, ale w każdym bądź razie trzeba się psychicznie na to przygotować. Wiadomo, że RM lubi psuć to, na co najbardziej czekamy, czyli na endgame Quicków (;