Dla mnie najbardziej się liczy CHRIIIIS <3
A wiadomo co z Darrenem? Ale on pewnie będzie, przecież jest JUNIOREM :D Nie chcę nowej obsady, no.
też o tym czytałem. spinn offu nie będzie. wczoraj było wiadomo tylko, że lea zostaje. ale skoro ona to także chris. nie może być inaczej. podobno czwarty sezon będzie zaskakujący. cieszę się, że zostają, bo to oznacza, że klaine przetrwa. możliwość spinn offu, czyli nowe miejsce, nowe postacie mogłoby doprowadzić do rozpadu klaine. kurt w spinn off, blaine w glee. taki związek nie miałby szans. twórcy rozdzieliliby ich.
w 4 sezonie regularnie będzie występował Grant Gustin (Sebastian)!!! YAY SEBLAINE IT'S ON!!! strasznie się cieszę, uwielbiam gościa
ja może trochę mnie, chociaż uważam, że jest potrzebny w serialu. niech sobie knuje i stara się przeciągnąć blaine'a na swoją stronę. trochę niepewności i adrenaliny przyda się w związku blaine'a i kurta, a także nam widzom będzie się ciekawiej oglądało. niemniej klaine musi przetrwać w ostatecznym rozrachunku.
brak spinn offu i starzy znajomi w czwartym sezonie. ja widzę to tak. rachel, kurt, santana i finn to ulubione postacie serialu, więc ich odejście mogłoby się wiązać z mniejszą oglądalnością glee. ale równocześnie mniejsze zainteresowanie obecnym sezonem mogło dać do myślenia producentom, że jednak spin off mógłby okazać się niewypałem. (np. przyjaciele byli gigantem popularności, natomiast joey'a oglądało chyba z pięć osób) dlatego wszystko pozostało tak, żeby wszyscy byli zadowoleni.
Szkoda że nie będzie Diany. Wiadomo czemu ona odchodzi z Glee? z własnej woli czy dlatego że jej postać wyrzucili?
Jeszcze nic nie wiadomo. Po prostu oni podzielili się tym na twitterze. Nie wiadomo jak z Dianą. Szczerze nie chciałabym żeby odchodziła. Jak odchodzi ktoś z "rdzennej" obsady- powinni odejść wszyscy. Znaczy oni w sumie nie mogą odejść bo ich kontrakty są podpisane na 7 lat. Juz sama nie wiem:(