PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46514
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Może ktoś zna jakieś ciekawostki dotyczące serialu i chciałby się nimi podzielić.

Ja np. czytałam gdzieś że podczas wykonania piosenki "Lean On Me" Dianna i Cory( dokładnie jak ich postacie czyli Quinn i Finn) nie wiedzieli co się dzieje, znaczy po prostu kazali im wejść do sali, ale żadne z nich nie wiedziało co to będzie dla piosenka jaką dla nich reszta zaśpiewa ani też jak to wszystko będzie wyglądać, dlatego ich reakcja i zaskoczenie były rzeczywiste( nie była udawana ani ćwiczona) tutaj przesyłam link do piosenki jakby ktoś nie wiedział o co chodzi:

http://www.youtube.com/watch?v=tV3KrhCW_eY

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

nie wiedziałam o tym :D fajnie
dużo ciekawostek jest na filmweb'ie już podanych

użytkownik usunięty
alunia_kiss

Jakie jest źródło tej informacji? To raczej niemożliwe... Aktorzy dostają przecież scenariusz odcinka, a w scenariuszu na pewno są informacje o wykonywanych piosenkach.

użytkownik usunięty

Znalazłam info własnie na glee.wikia.com - jest napisane, że nie mogli brać udziału w próbie do tej piosenki, a nie, że nie wiedzieli jaka piosenka będzie śpiewana.

ocenił(a) serial na 7

znaczy chodziło o to że oni właśnie byli zaskoczeni tym, na jakiejś amerykańskiej stronie(* nie pamiętam dokładnie było to kilka miesięcy temu) czytałam o tym, może wiedzieli jaka piosenka ale nie wiedzieli jak to będzie wyglądac czy coś że dla nich to też była niespodzianka i że ich reakcja była prawdziwa w sensie zaskoczenie nie było udawane tylko naprawdę byli tym zaskoczeni

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

na youtubie ktoś tez dodał taki komentarz :)