PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jestem na bodajże 14 odcinku serialu i zastanawiam się co dalej z postafiami typu marley ryder i
jake? Były jakieś spoilery odnośnie ich powrotu w 6 sezonie? Bo gdzieś czytałam ze akcja serialu ma
się dziać tylko w nyc. Tak samo co z Quinn puckiem Santana i brittany? Odcinek 100 był ich
pozegnalnym odcinkiem?

ocenił(a) serial na 10
Brooklynne_Accola

Oficjalnie nikt się z Glee nie pożegnał. Co do nowych to Ryan w wywiadzie powiedział że kiedyś tam do nich wrócimy by zobaczyć jak żyje sie im po Glee ale na jakiejś większe wątki niż trwające np 24 odcinek na to bym nie liczył... No chyba że w 6 sezonie Kitty skończy szkołę i dołączy do Artiego :D ( żart ) Puck i Quinn raczej już do Glee nie wrócą ( chyba że na jakieś ślub Klaine albo ostatni odcinek ) Inaczej sprawa ma się z Santaną i Britt. Britt wraca na kilka odcinków w sezonie 6 i jest w odcinku 20. A co do Santany to ile ludzie tyle plotek Jakiś czas temu rozeszła się panika że Naya odchodzi z Glee potem to przycichło i teraz znowu chodzą plotki że Naya została wyrzucona z Glee przez kłótnię z Leą Osobiście w to nie wierze bo po 1 Santana jest zbyt ważną postacią 2 Do Glee na parę odcinków wraca Britt a niestety Britt bez Santany nie ma racji bytu 3 Dla mnie naciągane są te pogłoski o kłótnie dziewczyn ( czy wręcz pobicie się na planie ;D ) Naya ostatnio rozstała się z narzeczonym więc logiczne jest to że różne portale plotkarskie będą wymyślały niestworzone rzeczy Troszkę się rozpisałem ale mam nadzieje że dobrze wszystko wyjaśniłem

marekwyszosiat

dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
Brooklynne_Accola

Oficjalnie nikt definitywnie nie odszedł z Glee po prostu teraz jest podział na postacie które występują tylko w kilku odcinkach i te na stałe w obsadzie. Z tego co mówił Ryan to zobaczymy w 6 sezonie wszystkich( o ile można wierzyć Ryanowi, on różne rzeczy już mówił), wiadomo że raczej Quinn, Puck, Mike, Tina, Brittany, Will, Sue nie będą na stałe w obsadzie, może pojawią się na jakieś odcinki. Na stałe będzie Rachel, Kurt, Blaine, Sam i chyba Mercedes co wynika ze "spoilerów" Ryana dotyczących sezonu 6. Nie wiem jak będzie z Artiem w 6 sezonie zobaczymy.

alunia_kiss

Mimo wszystko jedno jest pewne: obecne odcinki są najciekawsze, na poziomie tych z 1 sezonu. Bogu dzięki ze nie będzie już willa, nie trawilam tego gościa, przeslodzony do granic możliwości. Mam nadzieję że artie zostanie i ze Sue będzie częściej wracać.

ocenił(a) serial na 8
Brooklynne_Accola

tak jak wyżej, ja powiem, jak mi się wydaje
- Jayma Mays pojawi się zapewne w ostatnim odcinku (o ile się pojawi)
- Dianna i Mark prawdopodobnie 2-3 odcinki
- "Newbies" tak samo
- Harry może 3-4 odcinki
- Heather 6-7 odcinków
- Reszta raczej w stałej obsadzie :)

ocenił(a) serial na 10
buuu022

Oby sprawdziło sie to co piszesz