PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46509
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Sorry za ten temat może nie zbyt związany z Glee ale jestem ciekaw co tam u was ? wpadacie jeszcze tutaj ? jakie seriale oglądacie po Glee ? Wciągnął was któryś równie mocno co Glee ? Ja oglądam teraz Nikitę

ocenił(a) serial na 7
marekwyszosiat

Wpadam, bo brakuje mi Glee...
Skończyłam właśnie oglądać "Pitbulla" (świetny serial) i Most - na granicy (też dobry), a teraz próbuję obejrzeć "Służby specjalne", ale Glee jest jedyne w swoim rodzaju. Niedawno nawet zakupiłam trzy albumy z muzyką i zastanawiam się nad zakupem serialu na DVD. Myślę, że ze względu na muzykę własnie będę wracała do serialu - słuchając konkretnego utworu zawsze mam przed oczami scenę, której towarzyszył.

ocenił(a) serial na 10
pocachontasss

Ja zastanawiam się nad kupnem książki Michele ale trochę głupio mi poprosić o nią w Empiku po za tym podobno mało tam o Glee ;) Czekam na książke Nayi może tam będzie coś więcej niż tylko jak mieć płaski brzuch i ładna cerę

ocenił(a) serial na 9
marekwyszosiat

Ja skończyłam "The 100", "Flash", "Castle", "Teen Wolf"i "Naruto" oraz zaczęłam "Naruto Shippuden", "Grey's Anatomy", "Arrow" i "Agents of S.H.I.E.L.D., ale jestem też w trakcie innych seriali i mam zaplanowane do obejrzenia dużo więcej w trakcie wakacji . :D

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

zdarza mi się wpadać. :)
Wiele seriali oglądam od dawna, teraz oglądam American Horror Story po raz enty :)

ocenił(a) serial na 10
buuu022

wpadam tu dość regularnie :) nadal oglądam moje ulubione odcinki Glee i słucham coverów, pewnie nigdy już się tego nie oduczę :) a z seriali to PLL, Suits, Orange is the new black, Misfits, House, Switched at birth, AHS, How to get away with murder --- żaden nawet troche nie w klimacie Glee ale naprawdę świetne! jeśli macie ochotę na muzyczny film to polecam Pitch Perfect ^^ a Naya ma teraz rolę w najnowszym sezonie Devious Maids :)