PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Czy ktoś zna może nowe osoby, które pojawią się w drugim sezonie Glee???

ocenił(a) serial na 10
pajacyk524

Na pewno będzie Neil Patrick Harris w roli Bryana Ryana który będzie spotykał się z Terri, gdyż ona będzie chciała wzbudzić zazdrość w Willu, pojawi się też matka Sue oraz John Stamos (dr Gates z "ER" ) który zagra dentystę spotykającego się z Emmą.

ocenił(a) serial na 10
Darkelly

O tych trzech osobach wiem, ale dzięki .

ocenił(a) serial na 9
pajacyk524

Jeszcze Javier Bardem ma zagrać rockmana i znajomego Artiego i pojawi się nowy footballista, prawdopodobny chłopak Kurta (Chord Overstreet) i nie wystąpi już trener Tanaka, ale zastąpi go jakaś kobieta.

ocenił(a) serial na 10
MarlenaMM

Trochę szkoda, że Tanaki już nie będzie, bo w sumie to była ciekawa postać xD. Boskie było jak obślinił klamkę do samochodu Emmie xD

pajacyk524

Z tego co mi wiadomo w 2 serii ma się pojawić Charice Pempengco przedstawiana często jako Singing Sensation:) Nie wiem, czy to prawda, ale ma ponoć przyjechać na wymianę i dołączy do Glee, co wywoła spore zamieszanie, a przede wszystkim zazdrość Rachel;)

ocenił(a) serial na 10
pajacyk524

http://www.youtube.com/watch?v=vGGaQoIlwkg&feature=player_embedded#!
Nowe promo drugiego sezonu, Widać na nim wszystkie nowe postacie. Nie mogę się doczekać akcji na linii Sue-trener Beiste xD A tej Charice nie wiem czemu, ale już nie lubię ;)

ocenił(a) serial na 7
peaceofme

ja też jej już nie lubię:)

ocenił(a) serial na 9
pajacyk524

ja jeszcze nie mówię, że jej nie lubię. ;) jestem bardzo jej ciekawa. ;) walka Rachel - Charice będzie na pewno ciekawa. ;D
ja mam nadzieję, że Bamboo będzie jeszcze wykorzystany w drugim sezonie i że powróci Jessie. ;)