PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46509
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Chodzi mi o jedną sytuacje..
Konkretniej: Po raz kolejny ostatnio obejrzałam odcinek, w którym Quinn zdradziła Sama.
Czy nie wydaje wam sie, że Finn jest strasznym idiotą?
Na początku twierdzi, że go to boli jak go zdradziły obie dziewczyny, a potem znowu wraca do jednej
z nich i nakłania ją do zdrady ;_;
Przecież to idiotyczne... Skoro go tak to bolało to czemu chce przyczynić się do czyjejś zdrady?!

ocenił(a) serial na 7
Martyna37

Dla mnie on w sezonach 1-2 była bardzo niedojrzały( chociaż miał swoje momenty jak np to że chciał się zaopiekować "swoim" dzieckiem i rodziną) i sam nie wiedział czego chce.. Tak samo w 1 sezonie podczas bycia z Quinn w pewnym stopniu uganiał się za Rachel- całowali się 2 razy a potem kiedy był wolny, związał się z Rachel i byli ze sobą tylko przez jeden odcinek bo uznał że ona go irytuje, a wcześniej niby tak chciał z nią być. Tak samo w 2 sezonie ponownie( nie wiadomo czemu) związał się z Quinn ona dla niego zostawiła Sama, a potem on kopnął ją w tyłek pod koniec tego 2 sezonu bo uznał że jednak nie chce z nią być

ocenił(a) serial na 8
Martyna37

no to było troche dziwne, ale Q i Rachel też rozumy mają i mogły nie zdradzać :)

ocenił(a) serial na 7
Martyna37

Ja jeszcze dodam że Finn w większości przypadków zaprzeczał sam sobie jak zostało napisane wyżej. Ja przytoczę inną sytuację gdzie Finn w 2 sezonie mówił Quinn, Santanie i Brittany żeby odeszły z cheeriosek bo są tam tylko dla popularności i myślą że bez cheeriosek są nikim a to nie prawda, a sam kilka odcinków wcześniej kiedy go wyrzucili z drużyny futbolowej mówił że zrobi wszystko aby tam wrócić bo chce być popularny a bez futbolu jest nikim a potem cheerioskom mówił co innego ja go nie rozumiem.