PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

http://www.youtube.com/watch?v=R1eibcLzKhc

Teraz to już chyba zawsze będę ryczeć przy tym wykonaniu...

Lili89

Ja mam na IPodzie ponad 80 coverów Glee..i teraz przewijam KAŻDY, bo boję się, że natknę się na głos Cory'ego..

ciotkaEliza

Ja, nie wiem dlaczego, mogę teraz słuchać tylko Jego.

ocenił(a) serial na 7
kin1313

A wiecie może jak nazywała się ta piosenka którą Finn śpiewał w jednym ze wczorajszych odcinków dla Quinn i "ich" dziecka podczas kolacji u rodziców Quinn? Jak słuchałam wczoraj tego to myślałam że się popłacze

alunia_kiss

"(You're) Having My Baby"

Lili89

Ja słuchałam Losing My Religion i Jessie's Girl. To pierwsze piosenki, które zawsze wpadały mi do głowy myśląc o Corym i Finnie. No i The Scientist. Zawsze chciałam usłyszeć go, śpiewającego to sam. Jego partie były śliczne. Pewnie nigdy nie posłucham solowej wersji, nie mogę znaleźć, więc ehhh... ; (

Lunona_2

Przez pierwsze 2 sezony śpiewał dość cienko, ale w 3 i 4 był dla mnie numerem jeden wśród męskich głosów.
Ja od pierwszej chwili pokochałam również "We've got tonight" http://www.youtube.com/watch?v=athsXZUaxpg

ocenił(a) serial na 7
Lili89

Dziwnie się słucha teraz np. "No air" ;<

ocenił(a) serial na 8
Lili89

Mnie najbardziej dobija chyba we are young jeszcze ze starą obsadą, kiedy wszyscy byli razem...:(

użytkownik usunięty
Lili89

ta piosenka mnie niszczy za każdym razem gdy jej słucham. Ten cover jest tak piękny, że od zeszłego roku cały czas mam to na telefonie, jednocześnie jest to mój ulubiony cover z całego serialu, klimat tego utworu jest nawet lepszy niż oryginalna wersja. Jednocześnie głos Cory'ego wysuwający się na wierzch powoduje we mnie smutek i podejrzewam, że po ostatnich wydarzeniach cover ten będzie już zawsze przeze mnie zapamiętany.

Ta piosenka z jednej strony daje nadzieję, a z drugiej śmierć Cory'ego, który śpiewa refren dodaje temu wykonaniu jakiegoś tragizmu.
Faktem jest, że po tym wykonaniu zakochałam się w głosie Cory'ego. Piosenka sama w sobie piękna, z klimatem, a cover rewelacyjny.