http://www.youtube.com/watch?v=gmALbIqNq9M
Ciekaw które wydanie "I Kissed a Girl" okaże się lepsze ?
Katy Perry ? a może naszego ukochanego Glee Clubu ;D jak obstawiacie ?
Z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawiej, więc emocje są!
Ja myślę, że uda im się z coverem i nawet przebiją oryginał... pierwotnie mi się on podobał, jednak szybko znudził, więc czekam na wersję Glee :D
A samo wykonanie, krótkie, ale było, w 1 odcinku serialu, śpiewała go Tina. A już myślałam, że nie pomyślą nad tą piosenką nigdy :)
Zaintrygowała mnie ostatnia scena z promo. Może Puck powie Quinn o romansie z Shelby, żeby ona to rozpowiedziała?:D A co Shelby mówi do Puck, ponieważ nie mogę zrozumieć jednego słowa i to średnio ma wtedy sens:P. Plus zauważyłyście, że wszyscy są w sami ND? Może znowu się połączą?
O ile dobrze zrozumiałam, to Shelby mówi: "I'm sorry, I shouldn't have called you. I don't have anybody else"
Co do samego proma, odcinek zapowiada się bardzo interesująco. Mam nadzieję, że utrzyma poziom poprzednich dwóch :)
Oooch, coraz więcej Pucka i Shelby:3 Na początku byłam bardzo sceptyczna co do nich razem, ale teraz to jeden z moich ulubionych wątków 3 sezonu:D Nie mogę tylko przeżyć Quinn, najgłupsza postać ever.
@elfka77, mam dokładnie te same odczucia :) Quinn strasznie 'zepsuli' od czasu pierwszego sezonu i ledwo ją znoszę na ekranie, natomiast Puck/Shelby naprawdę robi się coraz bardziej interesujące.
Btw. biedna Beiste, Sue jej faceta kradnie... "I kissed a girl" wygląda nieźle, chociaż ogólnie nie przepadam za tą piosenką.
@mini94 - mały spoiler - Santana, Brit i Mercedes wrócą do ND prawdopodobnie dopiero w 9 odc. (świątecznym), więc na razie nie ma się co cieszyć .
Mnie też denerwuje Quinn ,którą w pierwszym sezonie przyjemniej oglądało mi sie niż Rachel. Szkoda,że trzeba jeszcze poczekać na powrót dziewczyn do ND. Ciekawi mnie jak rozwinięty zostanie wątek Santany
Mam nadzieję, że wreszcie się pojawi ten chłopak, który jest jej obiecany i stanie się normalna. Przypuszczam, że to będzie Sam z the glee project, ponieważ pewnie będzie grał chrześcijanina, więc pasowałoby :D
"Normalna'? Po raz n-ty powtarzam, że homoseksualizm nie jest chorobą. Sam powróci, ale kiedyś był już z Santaną, więc na cud "nawrócenia" bym nie liczył.
Zauważ, że piszę o Quinn, a o normalności piszę w sensie, że ona zachowuję się teraz jak wariatka. Zdaję sobie sprawę, że homoseksualizm nie jest chorobą, sama niestety musiałam to tłumaczyć kilku osobą.
Przepraszam, że na Ciebie naskoczyłem:) Nie doczytałem. Zgadzam się. Quinn jest naprawdę irytująca w tym sezonie. Chce odzyskać dziecko, ale w drugim sezonie jej największym celem było miano królowej balu. Czegoś tu nie rozumiem.
Mnie również bardzo intryguje wątek Santany. Mam nadzieję, że wszystko obierze pozytywny obrót sytuacji, i że w tym sezonie znajdzie się ktoś, kto przebije jej nieszczęśliwą miłość do Brittney.
Zapowiada się ciekawie. Cieszę się, że jest coraz bardziej muzycznie. Brakowało mi tego na początku sezonu.
Postawa Finn'a podoba mi się coraz bardzie. Za związkiem Puck&Shelby nie przepadam. Jak by nie było to matka Reachel.
A Quinn? Coraz jej mniej i coraz gorzej ją obrazują. Niestety. Była jedną z moich ulubionych postaci.
Gdzieś czytałem spoilera, że mają zawiesić Rachel w McKinley w tym odcinku ;/
A może ktoś pamięta, w którym odcinku ma być Sam pierwszy raz? Bo mi się wydaję, że właśnie w 7 lub 9 :P
To Sam wraca z powrotem do serialu? Kurcze, myślałam, że całkowicie usunęli jego postać... Nie lubię go ;<
Ja go lubię w parze z Quinn, jeśli znowu ich połączą, to obie postacie byłyby uratowane w moich oczach ;)
Wiadomo na ile wraca do serialu? Mam nadzieję, że nie na zaledwie kilka odcinków, bo strasznie polubiłam Sama. A z Quinn faktycznie tworzy świetną parę.
Mam wrażenie, że gdzieś pisało, że nie wróci jako stały bohater. Ale nie jestem tego pewien, w każdym razie, liczba odcinków jeszcze nie jest znana.
Ale chyba część z Was myli Sama z Glee z Samem z The Glee Project:) To właśnie on, jako nowa postać, ma dołącxyć do ekipy zdaje się w 8 lub 9 odcinku:) Nie wiem z kolei w którym odc ma się pojawić "dawny" Sam:)
dawny sam powróci w 8 odcinku. poznamy także jego rodziców. zastanawiam się, czy będzie starał się odzyskać mercedes
Mam nadzieję, że nie. Jakoś nie spodobało mi się połączenie Mercedes&Sam. Nie wiem, może za rzadko pokazywali ich jako parę. Za to z Quinn był uroczy.
ja też wolę go z quinn. poza tym mercedes wydaje się szczęśliwa ze swoim misiem
Aaa, ja mówiłem o naszym blond-Samie :D A nowy Sam, jeśli się nie mylę ma być w 9 odcinku ;]
SPOILER SPOILER
Tak tez tym czytałam. SPOILER ponoć ja zawieszą i nie będzie mogła wystąpić na okręgowych.
jakoś brakuje mi ostatnio Rachel... zauważyliście że w ND zostało niewiele dziewczyn? myślałam że to jakoś uzupełnią ale skoro nowy i stary Sam mają się pojawić to szykuje się nam "męski" zespół ;D
Mi też jej brakuje... Daliby jej jakąś porządną solówkę żeby pokazała kto rządzi;) ale SPOILER słyszałam że w 8 odcinku ma być duuużoooo Quinn i Rach i że w głównej mierze dzięki Rach, Quinn wreszcie zmądrzeje;)
też o tym słyszałem.
podobno w okręgowych zaśpiewają ''abc'' jackson 5 oraz ''man in the mirror'' michaela jaksona. dodatkowo w tym samym odc będzie piosenka ''control'' oryginalnie wykonywana przez janet jackson
Piosenki z 7 odcinka:
Jolene by Dolly Parton …. Shannon Beiste
I kissed a girl by Katy Perry … Santana
I’m the Only One by Melissy Etheridge … Puck
Constant Craving by k.d. lang … Shelby
Perfect by Pink (Fu**ing perfect) … Kurt, Blaine.
Girls Just Wanna Have Fun by Cyndi Lauper … Finn, Artie, Rory
Ciekawie się zapowiada muzycznie :O Jolene, łoł. Szkoda,że odcinek dopiero za tydzień.
"I kissed a girl" będą śpiewać Rachel Berry, Mercedes Jones, Tina Cohen-Chang, Quinn Fabray, and Brittany Pierce:)
Sneak Peek!
http://www.youtube.com/watch?v=qMsgfsWZOnY&feature=player_embedded
Moja reakcja: awwwwwww<3 Finn i "Girls Just Wanna Have Fun" i Santana prawie we łzach i omg, ja chce już ten odcinek! :D
Kolejny odcinek na wysokim poziomie, szczególnie pod względem muzycznym. Duuużo Santany. Świetne wykonanie "I Kissed a Girl" oraz "Constant Craving". Beiste za to śpiewała "Jolene" zupełnie jak facet. W sumie z dwojga złego, to też już bym chyba Sue wolała niż ją :D Rachel oczywiście zawieszona, zastanawia mnie, kto zaśpiewa na Sectionals. Poza tym, nic więcej ciekawego się w odcinku raczej nie działo.
nie oglądałam jeszcze odcinka..ale chciałabym wiedzieć czemu Rachel została zawieszona??
W odpowiedzi na pytanie, czemu Rachel zostanie zawieszona: SPOILER SPOILER SPOILER - Rachel oszukała w wyborach, by pomóc Kurtowi wygrać
dzieki ;) wiem że wiekszośc osob nie lubi wiedziec co bylo w odcinku zanim sama go nie zobaczy ale ja to wole wiedziec ;)
Odcinek nie był najlepszy, ale i tak b. dobry :) Też jestem ciekawa jak to będzie z tymi zawodami... mam nadzieję, że w tym sezonie wygrają te obiecane krajowe :D
Rachel nie wystąpi w zawodach?!?! Tak być nie może;(
Odcinek rewelacyjny, dużo świetnie wykonanej muzyki, "I kissed a girl" podobało mi się najbardziej. Wątek Santany świetnie rozwinięty, powinna dużo więcej śpiewać, walka Sue z Beiste także bardzo wciągająca. Czekam na przemianę postaci Quinn, ale jej ciemna strona także mi się podoba:D Podsumowując, moim zdaniem trzeci sezon trzyma wysoki poziom, wszystkie wątki są bardzo ciekawe i czekam na kolejny odcinek;]
Ten odcinek był troszkę gorszy niż dwa poprzednie, ale ciągle na świetnym poziomie.
Plusy:
- Finn i jego zachowanie w stosunku do Santany, był naprawdę słodki i troskliwy i wgl cudowny<3
- piosenki. Wszystkie. I chociaż nie przepadam za IKAG, to scena ratuje ten kawałek i nawet przyjemnie się słuchało
- wątek Beiste/Sue/Cooter. Naprawdę szkoda mi Beiste, ale ten wątek jest świetny i Sue nareszcie pokazała jakąś ludzką stronę (jej test o Becky<3). Jestem bardzo ciekawa dalszego ciągu...
- wygrana Burta
- świetna, mocna scena Santany z babcią
- "my best gay"
- Sugar w tym odc. była przesłodka. Uwielbiam jej wszystkie backgroundowe scenki i coraz bardziej ją lubię :)
- Mike w czasie głosowania, kocham go :)
- PROMO<3
Minusy:
- powód , dla którego Mercedes zagłosowała na Kurta. WTF? Co oni zrobili z tą postacią?
- wygrana Britt
Nie mam zdania natomiast co do wątku Puck/Shelby/Quinn a także nt. Rachel i jej oszustwa. Ale przynajmniej się przyznała... :)
Wykonanie Jolene tragicznee, w ogóle emocji w tym nie było. Zawiodłem się strasznie. Niemniej jednak - podoba mi się trójkąt Beiste/Sue/Cutter. Fajnie, że coś się dzieje.
Wykonania w tym odcinku śreednie (wyjątek: piosenka Pucka, bardzo chwytliwa), w poprzednim odcinku było lepiej pod względem muzycznym. Fabularnie za to naprawdę dobrze, Quinn podoba mi się coraz bardziej (Puck doskonale ją wtedy opisał). Wątek Santany zaczyna mnie już drażnić. Scena z babcią była dobra, ale to nie zmienia faktu, że mi się ten wątek zwyczajnie nie podoba. Rory zsunięty na dalszy plan, w ogóle co on tam robi? Jest tłem dla tła! Lindsay Pearce byłaby o wiele ciekawszą i charakterystyczną postacią.
Ogólnie: było średnio, ale i tak o wiele, wieeele lepiej niż w sezonie drugim. Trójka roxi.
Mnie bardzo podobała się scena romowy Santany z babcią. A tak na marginesie- Santana miała tam zabójczy strój;)
Haha a myslalam,ze tylko ja bylam zafascynowana jej strojem ;D
Odcinek mi sie bardzo podobal,pojawiaja sie coraz ciekawsze watki. I w zasadzie juz wszystko zostalo tu powiedziane ;)
Właśnie! Co oni zrobili z Rorym? Nie mają na niego żadnych pomysłów i będzie sobie tylko siedział?
Strój genialny! Ten odcinek był jednym z fajniejszych. A z Rorym na pewno coś wykombinują. Ja tęsknie trochę za wątkami Emmy...