W niedzielę (2 czerwca) jakoś po godzinie 23 będzie Glee ! To nic, że pierwszy sezon, bo ja mogłabym oglądać to w
kółko. Po dwa odcinki chyba będą puszczali ! :)) juuuuupi !
zabawne, serial dla młodzieży puszczają po 23, gdzie większość widzów takiego serialu pewnie już zasypia ;D No ale nic, przecież to TVP ;)
no bo przecież to serial niepoprawny politycznie. toz to tam są geje! i tak cud że tvp emituje glee. nie dziwiłabym się gdyby puszczali o 4 w nocy...
Tak, pewnie to przeważyło. Serio, kto będzie oglądał serial dla młodzieży i do tego muzyczny (!) w środku nocy?
Ciekawe, nigdy Glee nie oglądałem z lektorem ale podejrzewam ze długo nie wytrzymam i odcinek i tak dokończę w wersji z napisami na kompie ;)
Ale jeśli dobrze pamiętam to TVP1 już próbowało "Glee" w swojej ramówce ale ze serial był puszczany wczesnym popołudniem i to w tygodniu, to długo nie wytrzymał. I pewnie tak samo będzie i teraz, no chyba ze w okresie wakacyjnym zyska na oglądalności jeśli wytrzyma do tego czasu.
Miałem to właśnie napisać! Boże, Glee od 23 od pierwszego odcinka! Jestem niesamowicie podekscytowany :D
Starałem się oglądać podczas pierwszej emisji w TVP 1 kiedy to pokazywali w niedzielę koło 15, ale oczywiście serial potem olano, zmieniano porę emisji na nocną, potem na piątkowe popołudnia. Odpuściłem i zobaczyłem powtórkę na FOX. Śmieszy mnie teraz tylko to, że serial dla młodego widza leci w niedzielę po 23. Śmiech na sali. No, ale TVP nie pokaże tego o innej godzinie. Watek gejowski. Wiadomo.
TVP nie puszczała chyba drugiego sezonu i nie wiadomo czy puści, a tam między innymi wątek Kurta się rozwija, że o klissie nie wspomnę. Kto wie może będą musieli przesunąć Glee na godziny ranne (2/3) :D.
Wiecie co Gleeki, poplakalam(wzruszyłam) się oglądając to stare dobre Glee. Uwielbiam je ! <3
Mówi się trudno. Mogę mówić tylko za siebie, ale dużo osób nie kładzie się spać z kurami i jakąś tam oglądalność Glee będzie mieć.
Ciekawi mnie czy TVP1 "odważy" się puścić sezon drugi, bo chyba do tej pory puszczali tylko pierwszy...
Nie nie puszczali a szkoda. Chociaż ja mam obydwa sezony na DVD więc nie jest źle, no ale niestety 3 jest bez napisów więc tego jeszcze nie kupowałam. a 2 tylko z napisami bo w tv jeszcze nie leciało.