PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Glee w TVP1!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7

Hura!!!! Glee będzie w TVP 1 :D Pierwszy odcinek w niedziele o 14:40!! ;)

ocenił(a) serial na 8
Isenia

Nic w tym świetnego. Walną jakiś polski durny dubbing. Oglądanie z oryginalną ścieżką dźwiękową i tak będzie nieporównywalnie lepsze.

Isenia

To już trzeci temat z kolei XD
Żadna nowość. Większość o tym już wie : P

Isenia

na Fox Polska jest z lektorem ;/ MASAKRA!!!
takie seriale należy oglądać z napisami aby wychwycić dwuznaczność rozmów i ironie!!!

Isenia

Nie było z dubbingiem... ale lektor, więc też strasznie. Wkurza mnie to tłumaczenie "chór" wolę słuchać jak mówią "glee club" :(

bitziol

Okropnie ogląda się z lektorem:P Gdyby taki był mój początek z tym serialem, to szybko bym z niego zrezygnowała. Dobrze, że przynajmniej do piosenek dali napisy, aczkolwiek śmieszy mnie ich tłumaczenie - widać,że ktoś za wszelką cenę silił się na rymy ;D I lektor śmiesznie mówi "ćirliderki" xD

ocenił(a) serial na 9
elfka77

W tym przypadku lepszy byłby nawet dubbing, lektor masakruje wszystko... choć jakość tłumaczenia jest dobra, także piosenek (prócz małych szczegółów jak nieprzetłumaczony tytuł Nędzników).

ocenił(a) serial na 10
elfka77

To jest inny lektor, nie ten z FOXa? Bo z tego, co pamiętam, to w tym FOXowym były "cheerioski" ;] Miło by było, gdyby posili się, o coś własnego :) Ale i tak mnie to nie za bardzo obchodzi, nie mam zamiaru oglądać tego, widziałem pierwszy sezon już tyle razy, że szkoda mówić (a pierwszy odcinek, to już w ogóle, znam go chyba na pamięć, ale takie są skutki przekonywania każdego z osobna do Glee xD)

Chimcharo

Chimcharo
mam to samo!!!! xD od pierwszego odcinka więcej razy od pierwszego odcinka oglądałam tylko "selectionals" w pierwszym sezonie :D

ocenił(a) serial na 10
Czarodziejka_z_Ksiezyca

Sectionals to mój ulubiony odcinek z całego Glee xP Choć chyba nie widziałem go więcej razy od pierwszego odcinka ;]

Chimcharo

poprostu uwielbiam solówkę Rachel ;) no i to całe zamieszanie związane z zawodami ;) ale finał pierwszego odcinka zdecydowanie rządzi ;]

Chimcharo

"(a pierwszy odcinek, to już w ogóle, znam go chyba na pamięć, ale takie są skutki przekonywania każdego z osobna do Glee xD)" jakbym czytała coś o sobie normalnie,zwłaszcza ten drugi człon zdania ^__^

elfka77

w tvp1 jest ten sam lektor i te samo tłumaczenie co w fox life i z tego co słyszałam w tvp1 cały czas mówili tam "cheerioski" różnica polega na tym ze w tvp1 jest ich logo a w fox life było logo foxa i tyle, aczkolwiek polecam wszystkim którzy jeszcze nie oglądali tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

Ja zaczynałem oglądać z lektorem tym z foxa i wcale mnie to nie zraziło. Nie jest taki zły, a nie lubię oglądać z napisami... Tłumaczenia piosenek też są moim zdaniem ok :)

ocenił(a) serial na 9
elfka77

Dziś tłumacz przegiął... 'Kosmos dziewicy'? :D czy tak trudno było powiedzieć 'bezalkoholowe cosmo'? Podstawowa znajomość drinków, kurde... :D