PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jake vs. Ryder 

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie kto jest bardziej odpowiedni dla Marley? Dla mnie Ryder, on jest taki wrażliwy i w
ogóle, a Jake tak jak ktoś wcześniej już wspomniał to taki nowy Puck.

majka368

Pucka uwielbiam, Jake'a już nie za bardzo. Także można powiedzieć że team Ryder, aczkolwiek obojętne mi jest to z kim będzie Marley.

majka368

cóż... jeżeli chodzi o mnie bardziej wolę Jake'a od Ryder'a. nie uważam, żeby Jake był następcą swojego brata. on nie zalicza wszystkiego co się rusza i w teorii nosi spódniczkę. jest od niego bardziej dżentelmeński oraz wrażliwszy no i jest o niebo lepszym tancerzem. trzymam kciuki za młodego Puckermana i liczę na to, że będzie z Marley. niemniej jednak... kurczę, Ryder w tym najnowszym odcinku pokazał jaki jest słodki, wrażliwy, że słucha Marley i naprawdę mu na niej zależy. mina mi trochę zrzędła kiedy Jake powiedział że chyba uda mu się ją zaliczyć.
teraz to ja już naprawdę nie wiem z kim powinna być i z kim będzie ;< tzn. byłoby genialnie gdyby Marley była z Jake'm a Ryder z Tiną - gdy śpiewali This is New Year, on i Cohen-Chang tak uroczo wyglądali razem.. ;))