PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46550
6,8 11 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jake vs. Ryder 

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie kto jest bardziej odpowiedni dla Marley? Dla mnie Ryder, on jest taki wrażliwy i w
ogóle, a Jake tak jak ktoś wcześniej już wspomniał to taki nowy Puck.

majka368

Pucka uwielbiam, Jake'a już nie za bardzo. Także można powiedzieć że team Ryder, aczkolwiek obojętne mi jest to z kim będzie Marley.

majka368

cóż... jeżeli chodzi o mnie bardziej wolę Jake'a od Ryder'a. nie uważam, żeby Jake był następcą swojego brata. on nie zalicza wszystkiego co się rusza i w teorii nosi spódniczkę. jest od niego bardziej dżentelmeński oraz wrażliwszy no i jest o niebo lepszym tancerzem. trzymam kciuki za młodego Puckermana i liczę na to, że będzie z Marley. niemniej jednak... kurczę, Ryder w tym najnowszym odcinku pokazał jaki jest słodki, wrażliwy, że słucha Marley i naprawdę mu na niej zależy. mina mi trochę zrzędła kiedy Jake powiedział że chyba uda mu się ją zaliczyć.
teraz to ja już naprawdę nie wiem z kim powinna być i z kim będzie ;< tzn. byłoby genialnie gdyby Marley była z Jake'm a Ryder z Tiną - gdy śpiewali This is New Year, on i Cohen-Chang tak uroczo wyglądali razem.. ;))