Skąd jest ta informacja, i dlaczego?
Jak dobrze pamiętam, ona, Jane i Matthew podpisywali umowę na 5 i 6 sezon.
“This is going to be my last season,” Jayma, 34, told Access Hollywood on the blue carpet at the Smurfs 2 premiere in Hollywood on July 27.
:( szkoda, bardzo mi się podobała rola Emmy. Była taka...... nwm...... no śmieszna i........ fajnaa no !! :)
szkoda :(
Powoli wszystko się sypie nie mamy już Dianny, Heather, Marka, Harrego, Amber- znaczy to niby będą gościnnie czyli pewnie w 2-3 odcinkach, wow... Po ukończeniu szkoły przez ich postacie to mam dziwne przecz\ucie że też odejdzie Chord i Jenna, nie wiem jak z Kevinem... no i teraz Jayma( no i oczywiście brak Finna) i cóż Glee się rozsypało. Bo dla mnie bez nich wszystkich to już nie będzie Glee. Tak jakby w BH90210 dać też nowe postacie i wmówić że to wszystko jest ok.
Tylko, że przecież nie dałoby się ciągnąć wątków w kilku miastach naraz.. Już teraz sezon był w 2 lokalizacjach i czy to było takie fajne? A byłoby to mało realne, aby akurat wszyscy z chóru z małego miasta poszli do NY. Ktoś jest w NY, ktoś inny w LA, a jeszcze do tego postacie w Limie. Z czegoś musieli zrezygnować, jakiś postacie poświęcić. Myślę, że teraz w tym sezonie też kolejne postacie po zakończeniu roku staną się bardziej gościnne. Już wiemy, że Tina gdzieś się dostała na studia i nie jest to NY. Za to Artie do NY trafi, więc może jego wątek będzie kontynuowany z takim udziałem "czasowym" jak jest teraz. Blaine pewnie dołączy do Kurta, Rachel i Santany. Ciekawe co z Samem.
Mnie też jest szkoda niektórych postaci - chyba najbardziej stałej obecności Pucka mi brakowało w czwartym sezonie, Mercedes, Mike'a.
Chociaż z drugiej strony cieszę się, że akurat w tych postaciach, których wątki mnie interesują najbardziej - Kurt, Blaine, Will, Emma, Santana, Burt, Carole, Rachel.
Szkoda mi też bardzo, że Jayma chce odejść, Emma to jedna z moich ulubionych postaci, a Wemma jeden z głównych shipów :(