PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46509
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Zanim Cory umarł słyszałem ,że pierwsze odcinki piątego sezonu
są już napisane i ,że postać grana przez Cory'ego ma odegrać
ważną rolę. Czy wiadomo co by się wydarzyło w Glee gdyby Finn zył ?

ocenił(a) serial na 9
Different14

Szczegółów nie podawano, ale Ryan powiedział, że to co się stanie z Finn'em wiedział już w pierwszym sezonie. A mianowicie serial miał się skończyć wielkim happy endem związku Rachel i Finna. No, ale wiadomo, tak nie będzie.

Different14

Pielęgniarka Penny chyba miała być początkowo dziewczyną Finna, a nie Sama. To by wyjaśniało ten dziwny wątek, który pojawił się równie nagle co zniknął.

ocenił(a) serial na 8
ink1313

to by nie było takie głupie. Swoją drogą, mogliby udostepnić scenariusz do odcinka.

ocenił(a) serial na 8
Different14

Serial miał zakończyć się w taki sposób jak przewidywania Rachel z 5x03 ;) Miała wrócić, powiedzieć do Finna "I'm home" i happy end. Można więc przewidzieć, że Finn zostałby nauczycielem i zostałby opiekunem Glee.

ocenił(a) serial na 8
Different14

Ryan Murphy powiedział, że od początku serialu wiedział jak to się zakończy. Cały 6. sezon miał się skupić na Rachel i Finnie. Sam Ryan powiedział coś w stylu "Wiedziałem jaka miała być ostatnia scena, był w niej. Wiem jaka była ostatnia kwestia, ona mówiła to do niego...". I jak już niżej wspomniano, Finn zostałby nauczycielem, a w ostatniej scenie gwiazda Boadway'u Rachel miała wrócić, wejść do sali chóru i powiedzieć "I'm home" - koniec serialu. Niestety tak już nie będzie :( Jednak ostatni odcinek ma być ku pamięci Cory'ego.