PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46509
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Mam pytanie, czy śledzicie kariery lub po prostu życie kogolwiek po Glee?
Ja osobiście muszę przyznać, że nie robię tego nie wiadomo jak często.

Najbardziej "do przodu" jestem z newsami o Heather i Nayi.
Poza nimi, patrzę co się dzieje u Harry'ego, Jenny, Amber, Kevina, Chrisa i Becci.

ocenił(a) serial na 7
buuu022

Śledzę, chociaż nieregularnie; ale żadnej produkcji z udziałem aktorów z Glee nie widziałam. Jakoś brakuje mi ich bardziej niż ma to miejsce w przypadku innych seriali. Może dlatego, że to był serial muzyczny i do piosenek cały czas wracam. Zresztą mam płyty z piosenkami z Glee.

ocenił(a) serial na 10
buuu022

Ja najbardziej interesuję się Darrenem Crissem i Chrisem Colferem, chociaż na razie nie słyszałam by planowali coś większego w telewizji. Cały czas czekam.
Darrena śledzę głównie przez facebooka, a z Chrisem jest trudniej, więc jego czasami muszę wyszukiwać specjalnie, ale też nie za często. Czasami, chociaż bardzo rzadko sprawdzam też innych. Głównie Nayę, Leę, Dianę i Jonathana (chociaż on teraz gra w serialu, więc u niego tak szybko się nic nie zmienia). Interesuję się też filmami samego reżysera - Ryana.
Oczywiście też brakuje mi ich bardziej niż w innych serialach, właśnie ze względu na piosenki. ;)

ocenił(a) serial na 8
118julka

chyba najlepszym źródłem wiedzy o nich są ich twittery - nie musisz mieć nawet konta, żeby śledzić, co się u nich dzieje :)

ocenił(a) serial na 10
buuu022

Czasami tam zaglądam. Szczególnie do Chrisa, bo Darren ma tam dokładnie to samo co na facebooku i na swojej stronie, a jak już jestem u Chrisa to zajrzę też do innych. Ale tam muszę wchodzić dodatkowo, więc robię to tylko czasami, a na facebooku i tak jestem codziennie, więc żałuję, że nie wszyscy go mają.

ocenił(a) serial na 7
118julka

Rzadko. Jedyne co wiem to ze Lea teraz krecila jakis projekt w NY a Dianna kreci film gdzie ma grac jakas zakonnice a jesli chodzi o zycie prywatne to podobno jest zareczona.

ocenił(a) serial na 10
buuu022

Śledzę szczególnie Chrisa Colfera i Darrena Crissa :). Oprócz ich facebooka i twittera zaglądam na instagrama. Dodatkowo czasami wpisuję w googlach i przeszukuje aktualnych informacji o nich.
Na instagramie obserwuję też całą resztę sladu :).