Mam pytanie, czy śledzicie kariery lub po prostu życie kogolwiek po Glee?
Ja osobiście muszę przyznać, że nie robię tego nie wiadomo jak często.
Najbardziej "do przodu" jestem z newsami o Heather i Nayi.
Poza nimi, patrzę co się dzieje u Harry'ego, Jenny, Amber, Kevina, Chrisa i Becci.
Śledzę, chociaż nieregularnie; ale żadnej produkcji z udziałem aktorów z Glee nie widziałam. Jakoś brakuje mi ich bardziej niż ma to miejsce w przypadku innych seriali. Może dlatego, że to był serial muzyczny i do piosenek cały czas wracam. Zresztą mam płyty z piosenkami z Glee.
Ja najbardziej interesuję się Darrenem Crissem i Chrisem Colferem, chociaż na razie nie słyszałam by planowali coś większego w telewizji. Cały czas czekam.
Darrena śledzę głównie przez facebooka, a z Chrisem jest trudniej, więc jego czasami muszę wyszukiwać specjalnie, ale też nie za często. Czasami, chociaż bardzo rzadko sprawdzam też innych. Głównie Nayę, Leę, Dianę i Jonathana (chociaż on teraz gra w serialu, więc u niego tak szybko się nic nie zmienia). Interesuję się też filmami samego reżysera - Ryana.
Oczywiście też brakuje mi ich bardziej niż w innych serialach, właśnie ze względu na piosenki. ;)
chyba najlepszym źródłem wiedzy o nich są ich twittery - nie musisz mieć nawet konta, żeby śledzić, co się u nich dzieje :)
Czasami tam zaglądam. Szczególnie do Chrisa, bo Darren ma tam dokładnie to samo co na facebooku i na swojej stronie, a jak już jestem u Chrisa to zajrzę też do innych. Ale tam muszę wchodzić dodatkowo, więc robię to tylko czasami, a na facebooku i tak jestem codziennie, więc żałuję, że nie wszyscy go mają.
Rzadko. Jedyne co wiem to ze Lea teraz krecila jakis projekt w NY a Dianna kreci film gdzie ma grac jakas zakonnice a jesli chodzi o zycie prywatne to podobno jest zareczona.