PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jak myślicie kto wyląduje z kim na końcu serialu. Wiemy już na pewno że Santana będzie z Britt Kurt będzie z Blainem. Są jakieś plotki o Samchel ( które mam nadzieje się nie spełnią ) Jak myślicie czy reszta nie dostanie swoich endgame ? Nie wiadomo co z parą Puck i Quinn Na zdjęciu promocyjnym jest Puck ale nie ma Quinn myślicie że to coś znaczy ? Co z Mikem i Tiną ? Jak dla mnie Tina miała chemię tylko i wyłącznie z Mikem. Myślę że ich połączenie to najlepsze zakończenie losów Tiny. Tylko z nim nie była irytującą frustratką. Krążą też domysły że Beiste zrobi się na faceta i ożeni z Sue ale jest to tak absurdalne że aż chyba nie prawdopodobne.

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

Santana-Brittany
Quinn-Puck
Rachel-Sam
Kurt-Blaine
Tina-Mike

Przynajmniej ja tak sądze. Nie ma Quinn, bo sesje zdjęciową do 6 sezonu mieli w listopadzie, a Dianny na planie nie było od października, więc nie wiem skąd takie zaskoczenie, wiadomo było, że Di wróci na maks 2-3 odcinki, a Mark jest dostępny, więc dlaczego ma się nie pojawiać?

ocenił(a) serial na 7
buuu022

Ciekawe co z Mercedes i Artiem? Ja o wiele bardziej wolałabym aby Sam był z Mercedes, a Rachel daliby kogoś innego albo byłaby sama.
To było do przewidzenia przecież że Ryan połączy wszystkie pary które że tak powiem były sobie przeznaczone od początku aby zadowolić fanów. Czyli Quinn-Puck, Santana-Brittany, Blaine- Kurt, Tina-Mike.... jednak jeżeli Sam będzie z Rachel to chyba Ryan ma coś nie tak z głową.
Ostatnio czytałam gdzieś że Ryan podobno w jakimś wywiadzie powiedział że nie był zadowolony z 5 sezonu Glee ponieważ wtedy prawie wcale nie interesował się serialem bo był zajęty swoim innym projektem, ale w 6 sezonie pragnie to zmienić i chce żeby serial był dalej dobry...

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

Mercedes i Artie to dla mnie zagadka. Jeśli Sam rzuci Merc dla Rachel no to wiadomo że będzie cała drama z tym związana itp. I pewnie skończy się to tak że Mercedes wyjedzie kontynuować karierę Ale nadal jednak mam nadzieje że nie będzie Samchel W życiu Artiego chyba już nic się nie wydarzy będzie nadal kontynuował te swoje studia reżyserskie i tyle. Jeśli przez 5 sezonów R nie potrafił stworzyć tej postaci porządnego związku to wątpię by zrobił to w kilka odcinków. Chociaż czasami jak tak patrzę na te zdjęcia które się pojawiają to przychodzi mi absurdalny pomysł do głowy że będziemy mieć Artcedes :D hahaha

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

blaine - kurt
quinn - puck
tina - mike
emma - will
santana - brittany
sam - ktoś nowy
rachel - sama skupi się na karierze (chociaż dla mnie najlepiej do Rachel pasuje Blaine :)

ocenił(a) serial na 10
marekwyszosiat

Kurt - Blaine
Quinn - Puck
Brittany - Santana
Tina - Mike

Też mam nadzieję, że nie będzie Samchel, to połączenie jest bez sensu, chcę, żeby Samcedes zostało do końca, to jedna z moich ulubionych par, idealnie dopasowana.
Jeśli chodzi o Artie'go, to było dużo zdjęć Kevina i Becci (Kitty) z planu, mam wrażenie, że Kartie może wrócić i mam nadzieję, że to się potwierdzi, ponieważ Artie chyba z nikim nie był tak szczęśliwy, jak z Kitty.

ocenił(a) serial na 10
shadow34

Z Britt :D był szczęśliwy z Brittany.

ocenił(a) serial na 10
marekwyszosiat

Ja bym powiedziała, że oni byli, jak najlepsi przyjaciele + seks XD

ocenił(a) serial na 10
shadow34

Eeee tam Britt wiele razy mówiła Santanie że kocha Artiego i że jest jej z nim dobrze Tak samo Artie bardzo żałował tego związku ( Prom Queen ) Dopiero właśnie po balu zostali przyjaciółmi

ocenił(a) serial na 10
marekwyszosiat

Hmmm, może i tak... Musiałabym jeszcze raz pooglądać ich wspólne momenty, ostatnio jest wszędzie głośno o ślubie Brittany i zapomniałam, że w ogóle byli razem XDD Ale i tak wolę Artie'go z Kitty, chyba.. Jej też przydałby się ktoś porządny, zasługuje na Artie'go.

ocenił(a) serial na 10
shadow34

No dla mnie też było by to najfajniejsze zakończenie wątku Artiego i mocno trzymam za to kciuki ( ostatnio pojawiła się nadzieja w spoilerach ) Porządny hmm no R usilnie próbuje zrobić z Artiego męskiego szowinistę Źle traktował Tinę Britt W ostatnim sezonie chciał natychmiast zrywać z Kitty sms gdy Holly do niego podeszła potem skakał z panny na pannę.... Teraz tez Kitty będzie miała do niego pretensje bo źle ją potraktował

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

również uważam, ,że fajnie byłoby dla Artiego i Kitty by razem skończyli, choć przeciwko Bartie również nic nie mam.
Ogólnie shippuje Brittany/Hapiness, więc jeśli Brittany jest szczęśliwa, to ja też :D