PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Czytałam, że Dianna powraca w 5 sezonie do głównej obsady, a Mark odchodzi. Ciekawe czy to
prawda. Bardzo bym się cieszyła jeśli Dianna byłaby w głównej obsadzie, ale za to bardzo będzie
mi brakowało Marka. Noah to moja ulubiona postać.

ocenił(a) serial na 7
tenshi238

Pierwsze słyszę, może jakieś źródło tej info? Poza tym gdyby to była prawa to cały internet by już o tym buczał, pisał, płakał ze szczecią i rozpaczy jednocześnie ;)

ocenił(a) serial na 8
szym_seba

Nie mogę znaleźć gdzie to czytałam, ale spróbuję jeszcze poszukać. A co do tego to na twitterze było wielkie poruszenie.

tenshi238

https://twitter.com/search?q=%23WeWantMarkInSeason5&src=hash

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

Też o tym słyszałam że Quinn ma wrócić do głównej obsady i ma być jej dużo z Rachel, Santaną itp. czytałam to na youtube bodajże pod jakimś filmikiem z występem Unholy Trinity :)

tenshi238

Jakoś automatycznie ta plotka łączy mi się w głowie z inną, a mianowicie że Santana dostanie nową dziewczynę, ale równie dobrze może być znowu Sam + Quinn. No w sumie oboje stracili Brit, mam nadzieję, że teraz nie rozpocznie się kłótnia o Quinn :D

ocenił(a) serial na 10
stasza2233

NIee mam nadzieje,źe to tylko plotka,że Mark odchodzi bardzo go lubiłam. A propo kto odchodzi wczoraj czytałam wywiad z Vanessa Lengies i ona mówiła,że nie odchodzi z glee.

ocenił(a) serial na 8
mysia450

to już jest wszystko pomieszane!!! mówili, że ona odchodzi, bo w innym serialu będzie grać (swoją drogą zapowiada się fajnie :P) teraz ty mówisz, że zostaje, najpierw Dianna i Mark (i inni, ale o nich teraz mowa) mieli zostać w 5, potem Dianna miała już nie wrócić, teraz Dianna wraca, a Mark odchodzi ??? poczekajmy jeszcze, może dowiemy się czegoś realnego :P

ocenił(a) serial na 7
elvis55

Mnie by bardzo ucieszyło to jeśli Dianna by rzeczywiście została,. Quinn to moja ulubiona postać i strasznie mi jej brakuje. No ale teraz może już Dianna nie ma innych zobowiązań, już nakręciła zdjęcia do filmu wiec może ma czas na granie w Glee. A podobno 5 sezon ma bardziej nawiązywać do tych starych postaci ( Quinn, Rachel, Santana, Finn, Mercedes itp) więc wszystko by się zgadzało

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

też jest moją ulubioną postacią ;) podobno strasznie jej się zgrubło :/ uuuuuu..... za dużo restauracji :D może do taty Lady Gagi poszła :D :D

ocenił(a) serial na 7
elvis55

Aż tak strasznie to nie ale widać po udach i łydkach no i troszkę na brzuszku ale tylko troszkę nawet myślałam że jest w ciąży :) Jak dla mnie gdyby wróciła byłoby super ona i Santana wymiatają albo Unholy Trinity kochałam normalnie w 1 i 2 sezonie :) tak samo ich knucie z Sue :) Mam nadzieje że to prawda że Quinn znów będzie jedną z głównych postaci i będzie znów w Glee ciekawie jak za starych dobrych czasów :)

ocenił(a) serial na 7
alunia_kiss

Na jednej stronie poświęconej Glee ludzie na temat tego że Dianna będzie jedną z głównym postaci w 5 sezonie napisali " Wcześniej było potwierdzone, że Dianna nie przedłużyła kontaktu i ma jej nie być już w 5 sez." czy to prawda że byla taka informacja że ona nie przedłużyła kontraktu?

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

no, coś kojarzę, że była :P
dobra, cicho....... WRÓCI!!!! :D

tenshi238

Jeśli Dianna nie jest w ciąży, chętnie zobaczyłabym ją znowu w Glee. Oczywiście, jeśli grałaby normalną Quinn, a nie Quinn maniaczkę, inną co odcinek. No i mam nadzieję, że to nie ona byłaby dziewczyną Santany... Quinntana to według mnie pomyłka, zagranie na zdobycie większej ilości widzów. O wiele bardziej lubiłam ją w pierwszym sezonie.
Co do Pucka, ostatnio mnie denerwował. Kiedyś nie byłam jego wielką fanką, ale nie przeszkadzał mi. Czasem nawet jego postać mnie intrygowała, ale teraz ta cała akcja z Kitty i jego bratem.... ehhhhhh... nic specjalnego

ocenił(a) serial na 7
Lunona_2

Dianna nie jest w ciąży, już od jakiegoś czasu trochę ciała jej przybyło. Widocznie brak ostrego reżimu z Glee daje jej się we znaki ;)
Quinntana?? Jak mówią słowa piosenki z odcinka I DO : "We've got tonight, who needs tomorrow?" prawie każda para w tej scenie idzie na całość, ale bez większego znaczenia/bez jutra. Dlatego jestem prawie na 100% pewny ze związku żadnego z tego nie będzie.
Jeśli w piątym sezonie będzie jeszcze mniej Pucka to powinni wprowadzić kogoś równie szalonego (jakiegoś Rockmena jak Puck, Hip-Hopowca a może nawet Metala, czemu nie?), na początku tego sezonu sadziłem ze Jake taki będzie, a śpiewa piosenki z Twilight i jeździ na hulajnodze - po prostu flaki z olejem.
W ogóle w nowych ND strasznie brakuje charyzmy, tylko ta Kitty "coś" pokazała ale dopiero po jakiś 10-ciu odcinkach jeśli dobrze pamiętam.

ocenił(a) serial na 9
tenshi238

Lea, Naya, Chris, Cory. Te osoby z oryginalnej obsady zostają w 5 sezonie na stałe. Reszta być może wystąpi w 1-2 odcinkach, ale nawet tego nie wiadomo. Nie liczyłabym jednak na Dianne[ niestety].

ocenił(a) serial na 7
Bisexidryna

Czyli dla mnie bez sensu trochę bo Finna nie lubię a Rachel tak średnio, jak dla mnie nic ciekawego bo sama Santana wiele nie zdziała.

ocenił(a) serial na 9
Bisexidryna

spokoooojnie. Di pewnie znów pojawi się w 1-2 odcinkach by wspólnie z Santaną podbić oglądalność ;)

ocenił(a) serial na 9
wnika6znika

A może z Rachel?...;)

ocenił(a) serial na 9
Bisexidryna

fandomy widzą to co chcą ;) nieważne jak bardzo scenarzyści próbują im coś wcisnąć.

wnika6znika

Święte słowa ;D

ocenił(a) serial na 7
Bisexidryna

haha tak to by było dobre. W tedy oglądalność by sporo wzrosła w końcu tak wiele osób lubi Faberry. Można się wszystkiego spodziewać nawet ich wspólnej nocy :)