Czytałam, że Dianna powraca w 5 sezonie do głównej obsady, a Mark odchodzi. Ciekawe czy to
prawda. Bardzo bym się cieszyła jeśli Dianna byłaby w głównej obsadzie, ale za to bardzo będzie
mi brakowało Marka. Noah to moja ulubiona postać.
Pierwsze słyszę, może jakieś źródło tej info? Poza tym gdyby to była prawa to cały internet by już o tym buczał, pisał, płakał ze szczecią i rozpaczy jednocześnie ;)
Nie mogę znaleźć gdzie to czytałam, ale spróbuję jeszcze poszukać. A co do tego to na twitterze było wielkie poruszenie.
Też o tym słyszałam że Quinn ma wrócić do głównej obsady i ma być jej dużo z Rachel, Santaną itp. czytałam to na youtube bodajże pod jakimś filmikiem z występem Unholy Trinity :)
Jakoś automatycznie ta plotka łączy mi się w głowie z inną, a mianowicie że Santana dostanie nową dziewczynę, ale równie dobrze może być znowu Sam + Quinn. No w sumie oboje stracili Brit, mam nadzieję, że teraz nie rozpocznie się kłótnia o Quinn :D
NIee mam nadzieje,źe to tylko plotka,że Mark odchodzi bardzo go lubiłam. A propo kto odchodzi wczoraj czytałam wywiad z Vanessa Lengies i ona mówiła,że nie odchodzi z glee.
to już jest wszystko pomieszane!!! mówili, że ona odchodzi, bo w innym serialu będzie grać (swoją drogą zapowiada się fajnie :P) teraz ty mówisz, że zostaje, najpierw Dianna i Mark (i inni, ale o nich teraz mowa) mieli zostać w 5, potem Dianna miała już nie wrócić, teraz Dianna wraca, a Mark odchodzi ??? poczekajmy jeszcze, może dowiemy się czegoś realnego :P
Mnie by bardzo ucieszyło to jeśli Dianna by rzeczywiście została,. Quinn to moja ulubiona postać i strasznie mi jej brakuje. No ale teraz może już Dianna nie ma innych zobowiązań, już nakręciła zdjęcia do filmu wiec może ma czas na granie w Glee. A podobno 5 sezon ma bardziej nawiązywać do tych starych postaci ( Quinn, Rachel, Santana, Finn, Mercedes itp) więc wszystko by się zgadzało
też jest moją ulubioną postacią ;) podobno strasznie jej się zgrubło :/ uuuuuu..... za dużo restauracji :D może do taty Lady Gagi poszła :D :D
Aż tak strasznie to nie ale widać po udach i łydkach no i troszkę na brzuszku ale tylko troszkę nawet myślałam że jest w ciąży :) Jak dla mnie gdyby wróciła byłoby super ona i Santana wymiatają albo Unholy Trinity kochałam normalnie w 1 i 2 sezonie :) tak samo ich knucie z Sue :) Mam nadzieje że to prawda że Quinn znów będzie jedną z głównych postaci i będzie znów w Glee ciekawie jak za starych dobrych czasów :)
Na jednej stronie poświęconej Glee ludzie na temat tego że Dianna będzie jedną z głównym postaci w 5 sezonie napisali " Wcześniej było potwierdzone, że Dianna nie przedłużyła kontaktu i ma jej nie być już w 5 sez." czy to prawda że byla taka informacja że ona nie przedłużyła kontraktu?
Jeśli Dianna nie jest w ciąży, chętnie zobaczyłabym ją znowu w Glee. Oczywiście, jeśli grałaby normalną Quinn, a nie Quinn maniaczkę, inną co odcinek. No i mam nadzieję, że to nie ona byłaby dziewczyną Santany... Quinntana to według mnie pomyłka, zagranie na zdobycie większej ilości widzów. O wiele bardziej lubiłam ją w pierwszym sezonie.
Co do Pucka, ostatnio mnie denerwował. Kiedyś nie byłam jego wielką fanką, ale nie przeszkadzał mi. Czasem nawet jego postać mnie intrygowała, ale teraz ta cała akcja z Kitty i jego bratem.... ehhhhhh... nic specjalnego
Dianna nie jest w ciąży, już od jakiegoś czasu trochę ciała jej przybyło. Widocznie brak ostrego reżimu z Glee daje jej się we znaki ;)
Quinntana?? Jak mówią słowa piosenki z odcinka I DO : "We've got tonight, who needs tomorrow?" prawie każda para w tej scenie idzie na całość, ale bez większego znaczenia/bez jutra. Dlatego jestem prawie na 100% pewny ze związku żadnego z tego nie będzie.
Jeśli w piątym sezonie będzie jeszcze mniej Pucka to powinni wprowadzić kogoś równie szalonego (jakiegoś Rockmena jak Puck, Hip-Hopowca a może nawet Metala, czemu nie?), na początku tego sezonu sadziłem ze Jake taki będzie, a śpiewa piosenki z Twilight i jeździ na hulajnodze - po prostu flaki z olejem.
W ogóle w nowych ND strasznie brakuje charyzmy, tylko ta Kitty "coś" pokazała ale dopiero po jakiś 10-ciu odcinkach jeśli dobrze pamiętam.
Lea, Naya, Chris, Cory. Te osoby z oryginalnej obsady zostają w 5 sezonie na stałe. Reszta być może wystąpi w 1-2 odcinkach, ale nawet tego nie wiadomo. Nie liczyłabym jednak na Dianne[ niestety].
Czyli dla mnie bez sensu trochę bo Finna nie lubię a Rachel tak średnio, jak dla mnie nic ciekawego bo sama Santana wiele nie zdziała.
spokoooojnie. Di pewnie znów pojawi się w 1-2 odcinkach by wspólnie z Santaną podbić oglądalność ;)
fandomy widzą to co chcą ;) nieważne jak bardzo scenarzyści próbują im coś wcisnąć.