PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46509
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

http://instagram.com/p/kNCP_bnEom/
Tak można sądzić po tym zdjęciu, choć może to być tylko scena do "jakiegoś numeru muzycznego".

(kolejne)Spekulacje czas zacząć ! ;)

użytkownik usunięty
szym_seba

Raczej czyjeś wyobrażenie, część jakiejś piosenki?
Ktoś zwrócił uwagę, że Chord ma tę samą podkoszulkę i włosy, a Darren te same włosy, co wtedy gdy kręcili scenę grupową przy fontannie (to z parasolkami przypominające Friends).

Ciekawa jestem czy to jest do 5x14 już, czy do 5x13 np. jako sceny podczas piosenki DSB? Bo właśnie o kręceniu DBS na razie nic nie wiadomo.

ale zdjęcie fajne :) Mam nadzieję, że włosy Blaine'a takie zostaną akurat, że zrezygnują w końcu z tego żelu. Darren ma świetne włosy.

ocenił(a) serial na 7

jakie parasolki? jaka fontanna? czyżby robili I'll be there for you w Glee? :D

użytkownik usunięty
tolerancja91

o to zdjęcie chodzi: http://fyeahgleeclub.tumblr.com/post/75656482596/bfalchuk

ocenił(a) serial na 10
szym_seba

I co komu szkodzi dodać tu jeszcze Artiego Tine i wszystko było by jak dawniej :( wszyscy znowu razem ( tzn wiem że dziwnym było by gdyby wszyscy nagle pozmieniali swoje plany ale w Glee przecież nie takie cuda się zdarzały ) Chyba najbardziej prawdopodobne jest właśnie to że jest to część tej samej piosenki lub snu ze stylizacją ala Przyjaciele

użytkownik usunięty
szym_seba

Dziewczyna, która ma dostęp do spoilerów (to jest sprawdzone źródło) napisała na tumblrze, że to jest z 5x13.

A i wiemy też od niej, że między 5x13, a 5x14 będzie przeskok czasowy (SUPER!).
Więc można się domyślać, że przeskok będzie do zimy, bo można wnioskować ze zdjęć, że właśnie scenę zimą kręcili w piątek scenę Chris i Adam, czyli Kurt i Elliott :)

użytkownik usunięty

poprawka: "że właśnie zimą kręcili w piątek scenę"

W ogóle muszę przyznać, że spoilery według mnie są świetne po prostu. A to Kurt, a to Klaine, a to brak nowych, a to Elliott, a to Kurtcedes, a to Blaine w NY, a to przeskok czasowy, a to duety Kurta, a to brak Tiny w NY, a to Pezberry.
Nie mogę się doczekać nowych odcinków! Jeszcze tylko niech mi dadzą Klaine mieszkające razem z Pezberry i wprowadzą rodziców Blaine'a i po prostu rewelacja! :)

ocenił(a) serial na 8

to jest do 5x13 wiadomo że mercedes i britt pojawia się w ny :)

użytkownik usunięty
buuu022

Już wiemy, że to jest tylko "sekwencja snu", czyli nic prawdziwego. Pytanie tylko czyja i dlaczego.
Spekulacje są głównie w internecie, że albo Tiny (że nie jedzie do NY), albo Sama, bo jako jedyny nie jest ubrany w czerwony uniform;)

ocenił(a) serial na 7
buuu022

Nie wiem ale po prostu ( pomimo marzenia żeby wszyscy byli razem w NY cała stara dobra ekipa) ja jakoś tego nie widzę. Przecież Mercedes z tego co pamiętam wyjechała na studia do LA? czyli jest w połowie 2 roku studiów tam, Brittany z tego co się orientuje i ludzie pisali wyjechała na studia wcześniej" bo była taka zdolna" czyli też już gdzieś studiuje. Więc co nagle by zostawiły swoje plany, olały stracony czas na studiach na uczelniach w innych Stanach/miastach kraju żeby przyjechać do NY? może będą gościnnie ale na stałe jakoś tego nie widzę. Tak samo jakby Quinn odciąć od Yale, Pucka wyrwać z wojska, a Mika ze swojej szkoły aby wszystkich umieścić w NY. Inaczej by było gdyby wszystkich umieścić w NY od razu np. Quinn w Columbi, Mika w Juliardzie, Puck by gdzieś tam pracował, Mercedes np. w New York University i wszyscy byliby w jednym mieście. Ale skoro każdy miał inne plany/marzenia i już ich rozdzielili to nie wiem czy by kogoś ze starych dodali do stałej obsady znów.

użytkownik usunięty
alunia_kiss

No właśnie chodzi o to, że jakby 1-2 postacie z dawnych regularsów wprowadzili do NY to nie oznaczałoby to "wszystkich" tam i mogłoby nie być naciągane.
Brit i Santana to jedna z najważniejszych serialowych par (obok Klaine, Finchel, którego już nie ma i Wemmy, której też raczej nie będziemy już widywać na ekranie, bo Emma ma być rzadko, czy wcale, już nawet nie pamiętam). Więc nie dziwne, że pewnie dziewczyny będą endgame. Santana jest w NY, tam będzie akcja serialu, więc jeśli ten związek chcą na ekranie utrzymać w większym stopniu niż odwiedziny czy telefony to pewnie Brit tam ściągną. Ok, wiem, że studiuje i kolejna osoba po Santanie rezygnująca ze studiów może nie byłaby najlepszą opcją, ale no umówmy się, Brit może zwyczajnie się na tych studiach nie utrzymać.
Jeśli chodzi o Mercedes to ona się przyjaźni z Kurtem i Rachel, też mogłoby się okazać, że może się muzycznie rozwijać w NY czy coś.

I jasne, lepiej nie przerywać studiów i np. dziwne by dla mnie było gdyby Q zrezygnowała z Yale, Mike ze swojej szkoły tanecznej, albo Tina z Brown, no ale te dwie wspomniane wyżej postacie odnalazłyby się fabularnie w NY.
Zresztą, nawet jeśli nie na stałe to miłe byłoby dla fanów gdyby co jakiś czas się pojawiały :)