http://instagram.com/p/kNCP_bnEom/
Tak można sądzić po tym zdjęciu, choć może to być tylko scena do "jakiegoś numeru muzycznego".
(kolejne)Spekulacje czas zacząć ! ;)
Raczej czyjeś wyobrażenie, część jakiejś piosenki?
Ktoś zwrócił uwagę, że Chord ma tę samą podkoszulkę i włosy, a Darren te same włosy, co wtedy gdy kręcili scenę grupową przy fontannie (to z parasolkami przypominające Friends).
Ciekawa jestem czy to jest do 5x14 już, czy do 5x13 np. jako sceny podczas piosenki DSB? Bo właśnie o kręceniu DBS na razie nic nie wiadomo.
ale zdjęcie fajne :) Mam nadzieję, że włosy Blaine'a takie zostaną akurat, że zrezygnują w końcu z tego żelu. Darren ma świetne włosy.
jakie parasolki? jaka fontanna? czyżby robili I'll be there for you w Glee? :D
I co komu szkodzi dodać tu jeszcze Artiego Tine i wszystko było by jak dawniej :( wszyscy znowu razem ( tzn wiem że dziwnym było by gdyby wszyscy nagle pozmieniali swoje plany ale w Glee przecież nie takie cuda się zdarzały ) Chyba najbardziej prawdopodobne jest właśnie to że jest to część tej samej piosenki lub snu ze stylizacją ala Przyjaciele
Dziewczyna, która ma dostęp do spoilerów (to jest sprawdzone źródło) napisała na tumblrze, że to jest z 5x13.
A i wiemy też od niej, że między 5x13, a 5x14 będzie przeskok czasowy (SUPER!).
Więc można się domyślać, że przeskok będzie do zimy, bo można wnioskować ze zdjęć, że właśnie scenę zimą kręcili w piątek scenę Chris i Adam, czyli Kurt i Elliott :)
poprawka: "że właśnie zimą kręcili w piątek scenę"
W ogóle muszę przyznać, że spoilery według mnie są świetne po prostu. A to Kurt, a to Klaine, a to brak nowych, a to Elliott, a to Kurtcedes, a to Blaine w NY, a to przeskok czasowy, a to duety Kurta, a to brak Tiny w NY, a to Pezberry.
Nie mogę się doczekać nowych odcinków! Jeszcze tylko niech mi dadzą Klaine mieszkające razem z Pezberry i wprowadzą rodziców Blaine'a i po prostu rewelacja! :)
Już wiemy, że to jest tylko "sekwencja snu", czyli nic prawdziwego. Pytanie tylko czyja i dlaczego.
Spekulacje są głównie w internecie, że albo Tiny (że nie jedzie do NY), albo Sama, bo jako jedyny nie jest ubrany w czerwony uniform;)
Nie wiem ale po prostu ( pomimo marzenia żeby wszyscy byli razem w NY cała stara dobra ekipa) ja jakoś tego nie widzę. Przecież Mercedes z tego co pamiętam wyjechała na studia do LA? czyli jest w połowie 2 roku studiów tam, Brittany z tego co się orientuje i ludzie pisali wyjechała na studia wcześniej" bo była taka zdolna" czyli też już gdzieś studiuje. Więc co nagle by zostawiły swoje plany, olały stracony czas na studiach na uczelniach w innych Stanach/miastach kraju żeby przyjechać do NY? może będą gościnnie ale na stałe jakoś tego nie widzę. Tak samo jakby Quinn odciąć od Yale, Pucka wyrwać z wojska, a Mika ze swojej szkoły aby wszystkich umieścić w NY. Inaczej by było gdyby wszystkich umieścić w NY od razu np. Quinn w Columbi, Mika w Juliardzie, Puck by gdzieś tam pracował, Mercedes np. w New York University i wszyscy byliby w jednym mieście. Ale skoro każdy miał inne plany/marzenia i już ich rozdzielili to nie wiem czy by kogoś ze starych dodali do stałej obsady znów.
No właśnie chodzi o to, że jakby 1-2 postacie z dawnych regularsów wprowadzili do NY to nie oznaczałoby to "wszystkich" tam i mogłoby nie być naciągane.
Brit i Santana to jedna z najważniejszych serialowych par (obok Klaine, Finchel, którego już nie ma i Wemmy, której też raczej nie będziemy już widywać na ekranie, bo Emma ma być rzadko, czy wcale, już nawet nie pamiętam). Więc nie dziwne, że pewnie dziewczyny będą endgame. Santana jest w NY, tam będzie akcja serialu, więc jeśli ten związek chcą na ekranie utrzymać w większym stopniu niż odwiedziny czy telefony to pewnie Brit tam ściągną. Ok, wiem, że studiuje i kolejna osoba po Santanie rezygnująca ze studiów może nie byłaby najlepszą opcją, ale no umówmy się, Brit może zwyczajnie się na tych studiach nie utrzymać.
Jeśli chodzi o Mercedes to ona się przyjaźni z Kurtem i Rachel, też mogłoby się okazać, że może się muzycznie rozwijać w NY czy coś.
I jasne, lepiej nie przerywać studiów i np. dziwne by dla mnie było gdyby Q zrezygnowała z Yale, Mike ze swojej szkoły tanecznej, albo Tina z Brown, no ale te dwie wspomniane wyżej postacie odnalazłyby się fabularnie w NY.
Zresztą, nawet jeśli nie na stałe to miłe byłoby dla fanów gdyby co jakiś czas się pojawiały :)