PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46535
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

"... Z kolei zamówienie szóstego, finałowego sezonu "Glee" zostanie prawdopodobnie obcięte. -
Planujemy usiąść razem z Ryanem Murphym i porozmawiać o tym, jak chce zakończyć swój serial
oraz ile potrzebuje odcinków - tłumaczy Reilly. "Glee" do ramówki wróci najwcześniej w midseason
2015..."

potwierdzają się najgorsze pogłoski o ciągłym spadku oglądalności serialu...

ocenił(a) serial na 10
berti77

Po primo nie ma pogłosek o spadku oglądalności :D spadek jest potwierdzonym faktem ;) Po drugie to mamy sprzeczne info tzn to które podałaś i podobno oficjalne potwierdzenie że będe 22 odcinki

marekwyszosiat

Owszem, Glee bedzie dopiero w 2015 w mideason, ale będą 22 odcinki, tyle że bez żadnych przerw

luke9471231941

A możecie podać jakieś oficjalne źródło, które podaje informację o 22 odcinkach? Bieżący sezon też został zakontraktowany na 22 odcinki, a ostatecznie, z powodu słabnącej oglądalności, wyemitowanych zostanie tylko 20.

ocenił(a) serial na 10
berti77

Oficjalnie powodem skrócenia 5 sezonu są opóźnienia w produkcji serialu śmierć Corego itp itd.

ocenił(a) serial na 7
berti77

Ja bym nie liczyła na cuda... Przedstawiciel FOX'u powiedział wyraźnie że ilosć odcinków jest zależna od Ryana. Wszystko zależy od tego ile on będzie potrzebował odcinków aby zakończyć serial. Jak wiadomo Glee już mało Ryana interesuje, ten człowiek nie wie co się dzieje z Jego serialem a większość odcinków w 5 sezonie pisali jego współpracownicy. Premiera 6 sezonu ma być w midseason co też dobrze nie wróży, ponieważ wielu ludzi może zrezygnować z oglądania przez takie długie oczekiwanie, wszystko ze względu na oszczędności stacji dotyczące Glee.

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

ja myślę, że może być te 22 odcinki.
Poza tym, podobno to nowe reality show ma mieć 6 odcinków, więc może po tym wystartuje "Glee". Tak samo w tym sezonie miało być, że Glee wraca dopiero w kwietniu, a wróciło w lutym.
Co do oglądalności - to zależy jak rozreklamują sezon :)

ocenił(a) serial na 7
buuu022

Tak tylko wiesz najwięcej do.powiedzenia ma Ryan tutaj jak zacytowalam w poscie wyżej. Wszystko zależy od tego co on będzie chciał zrobić co mi się nie podoba bo gościa nie lubię. Oni puszczają Glee w takim okresie czasu dlatego że serial stał się im nieopłacalny więc chcą również jak najmniej kasy na niego wydać. Chodzą również plotki/pogłoski pragnę to podkreślić ale mówi się że Fox zaoferował Ryanowi nowy własny serial ale w zamian za skrócenie Glee. Jak mówię zobaczymy jak wszystko będzie ale to Ryan ma największą władzę w tym wszystkim będzie tak jak on chcę a tego się obawiam najbardziej

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

Z jednej strony też obawiam się że tak długa przerwa dobije serial z drugiej strony czy może spaść jeszcze niżej ? Wydaje mi się że już teraz przy Glee zostali tylko zagorzali fani serialu a ci nie odejdą nawet jeśli będzie długa przerwa

ocenił(a) serial na 7
marekwyszosiat

Popieram Cię, ale myślę że niektórzy ludzie zostali z Glee również z czystego przyzwyczajenia, zresztą czytałam wiele komentarzy że po prostu ludzie dalej oglądają bo się przyzwyczaili, a przerwa może podziałać na taką niekorzyść że po prostu nawet ci z przyzwyczajenia zapomną o serialu niestety :). Jestem ciekawa co Ryan wymyśli na ten 6 sezon, ten człowiek mnie załamuje i nie podoba mi się że główny głos należy do niego, ponieważ w 5 sezonie on sobie odpuścił Glee scenariusz pisali przede wszystkim Ian Brennan, Brad Falchuk , a Ryan coraz mniej się wszystkim interesuje, więc jestem ciekawa jaki będzie Jego stosunek bo powiem tak że z tym człowiekiem nic nie wiadomo

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

Pożyjemy zobaczymy... ja już przestałem od pewnego czasu tak przeżywać Glee ( chyba od żenującego wątku Artiego w Tested ) tzn będzie mi przykro jeśli serial skończy się np na 10 odcinkach no ale cóż...