PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

mam pytanie :) czy one nadal są przyjaciółkami ?

ocenił(a) serial na 5
kujon1234

Podobno tak. Teraz, kiedy każda ma swoją rodzinę i swoje życie, nie spędzają ze sobą już tyle czasu, ale są ze sobą w kontakcie i wypowiadają się o sobie z dużym szacunkiem i miłością ;)

Amadzia

ale nie są już chyba tak blisko.. Naya nie była na urodzinach Heather i nikt z obsady Glee nie złożył jej życzeń na Twitterze i instagramie a to jest dziwne bo gdy Naya miała urodziny każdy jej składał zyczenia...

ocenił(a) serial na 8
kujon1234

są czy nie są to nie jest nasza sprawa i to jest dziwne, że nas pytasz, wiemy tyle co ty.

I co z tego, że nie była na urodzinach? Może nie mogła
a serio uważasz, że życzenia na twitterze są dowodem przyjaźni? To gratuluje

buuu022

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to po co się udzielasz? To jest forum i każdy się może pytać o co chce, nie znasz odpowiedzi to zamilcz o tyle.

ocenił(a) serial na 8
kujon1234

zapewne ty siedziesz na twitterze i czekasz aż sobie złożą życzenia, bo bez tego nie przeżyjesz, tak? to chyba logiczne, że ludzie się zaprzyjaźniają, a czasami te relacje się rozluźniają, tak już w życiu jest. Poza tym jedyną osobą z obsady, jaką nazwałbym "przyjacielem" Nayi jest obecnie Kevin.

ocenił(a) serial na 5
buuu022

Co do Kevina i Nayi to fakt - nawet w swojej audycji radiowej bronił jej jak wilk ostatnio :D

ocenił(a) serial na 10
buuu022

buuu022 co ty się tak denerwujesz chłopie ;) To po prostu normalne spostrzeżenia ;) Po instagramie idzie się zorientować kto z kim trzyma kontakt. np Becca jest ostatnio bliżej z Lea chodzą razem na jogging saune czy jogę. Moim zdaniem Naya oddaliła się trochę od ludzi z obsady ostatnio wszystkie wspólne zdjęcia Nayi z ludźmi z obsady pochodzą wyłącznie z planu. A pamiętam że jeszcze przez tymi wszystkim aferami Naya ( zerwanie z BS usunięcie z wytwórni ) dużo czasu spędzała z Kevinem Jeździli razem na mecze jej brata byli razem w Londynie itp.... Jasne wiemy tylko tyle ile z insta czy zdjęć paparazzi ale gołym okiem widać że od ślubu Naya nie trzyma się z ludźmi z Glee tak jak wcześniej.

ocenił(a) serial na 5
marekwyszosiat

Według mnie to logiczne, że nie ma obecnie z nimi takiego kontaktu. Część obsady spędza ze sobą czas, bo nadal występują jako regularni bohaterowie, a Naya czy Heather pojawiły się od września na planie tylko parę razy i zakończyły zabawę z Glee w połowie grudnia. Teraz każda z nich ma swoje życie. Ale jeśli kogoś tak bardzo interesuje, czy one są sobą zainteresowane, to jest mnóstwo psychofanów na twitterze, którzy obserwują każdy ich ruch :P I tak oto Naya polubiła wszystkie zdjęcia z urodzin Heather, które ktokolwiek z ich znajomych wrzucił na twittera, Heather podobno trzy razy wysłała na twitterze urodzinowe życzenia Nayi (przy okazji potwierdziła, że 2 razy dzwoniła do Nayi tego dnia XD), lubi wszystkie wpisy dotyczące nowych ról Nayi itd. Naprawdę, na twitterze można znaleźć wszystko :P
Ale ja sobie myślę tak - one zaprzyjaźniły się mocno będąc na planie. Spędzały ze sobą tyle czasu, że w zasadzie się nie rozstawały. Teraz ich życie wygląda inaczej, ale jeśli naprawdę się przyjaźniły, to wiecie jak to jest - możesz z kimś nie rozmawiać pół roku, a potem się z nim spotykasz i wszystko jest tak, jakbyście ostatnio widzieli się wczoraj ;) I nie trzeba utrzymywać ciągłego kontaktu.

ocenił(a) serial na 8
Amadzia

zgadzam się ze wszystkim co powiedziałaś :)

ocenił(a) serial na 10
Amadzia

Trochę nie rozumiem waszego ironicznego podejścia do tematu Czy to coś złego że ktoś interesuje się w jakich relacjach są członkowie obsady ? Przecież to oni sami zawsze powtarzają że są dla siebie jak rodzina. Mnie np ciekawi które znajomości przetrwają po zakończeniu serialu.

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

uwierz, że mnie też to interesuje, choć obawiam się, że niewiele znajomości przetrwa, zobaczymy.

Nie wiem co ty w tym widzisz ironicznego, czy Naya i Heather się przyjaźnią, czy nie, to tylko i wyłącznie ich sprawa i tak powinno zostać. Nie mniej jednak jestem pewien, że świetnie im się ze sobą pracuje no i ja widzę tą chemię. Chcę jeszcze przeprosić @kujon1234 za te kąśliwe uwagi, nie wiem co mnie poniosło, przepraszam :)

ocenił(a) serial na 10
buuu022

Oczywiście że to ich sprawa ale interesowanie się tym to nic złego a wasze wypowiedzi to sugerują. Tzw Glee Family to zawsze był sztandarowy temat wielu wywiadów z obsadą Mam nadzieje że nie okaże się to zwykłym chwytem marketingowym choć tak jak mówisz zobaczymy... ;)

ocenił(a) serial na 5
marekwyszosiat

A ja trochę nie rozumiem, o co Ci chodzi z tymi "wasze wypowiedzi to sugerują" i "wasze ironiczne podejście do tematu". Chyba nadinterpretujesz w dziwny sposób niektóre wypowiedzi. Ja generalnie sama obserwuję, co się dzieje w Glee Family i interesuję się tym, czy obecnie się przyjaźnią, czy nienawidzą.

ocenił(a) serial na 10
Amadzia

są czy nie są to nie jest nasza sprawa i to jest dziwne, że nas pytasz, wiemy tyle co ty. Ale jeśli kogoś tak bardzo interesuje, czy one są sobą zainteresowane, to jest mnóstwo psychofanów na twitterze, którzy obserwują każdy ich ruch :P I tak oto Naya polubiła wszystkie zdjęcia z urodzin Heather, które ktokolwiek z ich znajomych wrzucił na twittera, Heather podobno trzy razy wysłała na twitterze urodzinowe życzenia Nayi (przy okazji potwierdziła, że 2 razy dzwoniła do Nayi tego dnia XD), lubi wszystkie wpisy dotyczące nowych ról Nayi itd. Naprawdę, na twitterze można znaleźć wszystko :P.
Przez internet cięzko jest wyczuć intencję rozmówcy jeśli coś źle zrozumiałem to przepraszam POKÓJ ;D

ocenił(a) serial na 5
marekwyszosiat

No napisałam wszystko, co wiem o aktualnej sytuacji i zasugerowałam zaglądanie na twittera, bo jest to skarbnica wiedzy podstawowej, jak ktoś chce wiedzieć, kto z kim, co, kiedy i jak :P Słowo pisane bywa trudne do zinterpretowania ;D

ocenił(a) serial na 10
kujon1234

P.S co do tych życzeń na tt to rzeczywiście chyba trochę nadinterpretacja tego faktu ;)

marekwyszosiat

mi nie chodziło o to ze Naya nie wstawiła dla niej życzeń tylko chodziło o cala obsadę Glee i to było dziwne.. i nie chodziło mi o to ze Twitter jest miara ich przyjaźni czy coś takiego :)

ocenił(a) serial na 7
kujon1234

Myślę że to że ktoś nie złożył komuś życzeń na "tablicy" twittera czy fb to nie znaczy że w ogóle tego nie zrobił. Są przecież inne sposoby jak np wiadomości prywatne na tego typu portalach czy smsy lub najzwyczajniej w świecie można zadzwonić. Ja sama dostaje w taki sposób życzenia od najbliższych przyjaciół w sensie na komórkę a nie na tablicy fb.. nie ma co wyciągać na podstawie takich rzeczy żadnych daleko idących wniosków :)
Co do obsady Glee, to np. czytałam gdzieś że Lea wywaliła z kumpli na instagramie wszystkich z obsady Glee których miała oprócz Chrisa i Beccy... To tak w życiu bywa, jeżeli spędza się z kimś cały swój czas tak jak cała oryginalna ekipa na planie w sezonach 1-3 potem jedni odchodzili inni przychodzili to się można zaprzyjaźnić, ale potem drogi mogą się rozejść, każdy z nich ma teraz swoje życie, różnego rodzaju nowe projekty i trudno żeby spędzali ze sobą tyle czasu ile kiedyś... sama pamiętam (bo bardzo lubiłam przyjaźń Lei i Dianny ) jak Achele spędzały cały czas razem, mieszkały razem przez 6 miesięcy w 1 sezonie i wszyscy mówili że to jedna z najlepszych przyjaźni w Glee, potem po 3 sezonach kontakty się rozluźniły niestety, mieliśmy oczywiście jakieś tweety czy wspólne zdjęcia z planu( kiedy Dianna była w 4 czy 5 sezonie gościnnie), albo jak spotykały się na jakiś eventach ale jak mówię tak bywa że po prostu ekipa już nie spędza ze sobą tyle czasu i każdy ma swoje życie, oczywiście to nie znaczy że się nie przyjaźnią

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

Achele się troche kontakty rozluźniły chyba po 2 sezonie, kiedy Cory zaczął chodzić z Leą, a Dianna mocno się zaprzyjaźniła z Nayą, ale mogę się mylić oczywiście :)

I zgadzam się z tym o twitterze :D

kujon1234

Ci się lubią, ci przestają, ci nienawidzą, gorzej jak w Glee :D