PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Kocham ten serial!
Wiem, że Glee jest serialem dość nietypowym i jak ktoś kiedyś powiedział "pokochamy go, albo znienawidzimy" Popieram. Ten film jest przepełniony świetną muzyką dzisiejszych artystów jak i tych starszych, którzy już dawno stali się legendami, jednak niewielu o nich pamięta. Może to pomoże młodzieży zapoznać się właśnie z taką muzyką, której słuchali ich rodzice. Ale Glee to nie tylko wspaniała muzyka, to też mnóstwo świetnego, jednak specyficznego humoru (nie każdy jest w stanie je zrozumieć), no i ciekawe historie głównych bohaterów. Myślę, że to wystarczająco dużo jak na serial dla nastolatków (choć nie wiem jaki jest sugerowany wiek odbiorców).
Glee jak wspominałam jest... dziwne i nietypowe, nie wszystkim przypadnie do gustu, jednak mi jak najbardziej.
Podoba mi się pomysł zapraszania do serialu gwiazd i z oczekiwaniem czekam na następny sezon no i na to, że może wreszcie sprowadzą go do Polski.
Powyższy tekst to tylko i wyłącznie moje zdanie.

Moja ogólna ocena: 8.5/10.

dzoli_fw

Nic dodać nic ująć:P Może tylko : Sue Sylvester najlepsza:D

ocenił(a) serial na 9
dzoli_fw

mam pytanko: gdzie ty oglądasz glee? bo ja bardzo chciałabym obejrzeć ten serial , ale nie wiem gdzie?

i gdzieś czytałam , że będzie prawdopodobnie leciał na fox life od jesieni

ocenił(a) serial na 7
fioletowytrampek

Ja oglądam na: http://iitv.info/glee/

ocenił(a) serial na 10
dzoli_fw

oj tak Sue Sylvester jest najlepsza ! no i Puck chociaż raz się na nim zawiodłam :D

ocenił(a) serial na 7
dzoli_fw

Amen, zgadzam się. To jest najlepszy serial muzyczny od czasu Fame! Mówię o oryginalnym z lat 70. Cudo tamtych czasów.