Tego nie spodziewał się naprawdę nikt. Sporo spekulowało się o tym, że serial "Glee" może mieć problem by powrócić na antenę w kolejnym sezonie, a tymczasem stacja Fox dokonała oficjalnego zamówienia. I zamówiła nie tylko piąty sezon, ale i od razu także szósty!
W oficjalnym oświadczeniu stacja Fox napisała, że ta decyzja to wyraz uznania dla całej ekipy pracującej nad "Glee".
Tylko, czy twórcom wystarczy pomysłów, by zainteresować widzów swoim serialem jeszcze przez dwa kolejne lata?
Info z http://www.facebook.com/pages/ShowTVpl/367784179807
ShowTV pl
Czekam na więcej Brittana i Klaine <3 <3 <3 Mam dość Bram... Chcę, chcę, chcę. Choć Heather Morris jest w ciąży więc nie wiadomo jak to z nią będzie no nie? :)
Mnie ciekawi czy pierwszo-sezonowa obsada dotrwa do szóstego sezonu(jeśli nie dłużej), chodzi mi o tych najważniejszych i najsławniejszych aktorów z Glee (Jane Lynch, Lea Michele, Chris Colfer czy Cory Monteith) czy im to wszystko się w końcu nie znudzi? No ale wiadomo jak ich zachęcić ;) już tej chwili ci wymienieni aktorzy b.dobrze zarabiają(Lea Michele podobno najwięcej) a wiadomo że z kontraktu na kontrakt wynagrodzenia przeważnie stają się większe. Ale bądźmy szczerzy, bez nich Glee by nie przetrwało.
Jayma, Matthew i Jane podpisali wieki temu kontrakt na 5 i 6 sezon, więc oni na pewno zostaną :) nie wiem tylko, co z obsadą chóru, ale sadzę, że gdyby anulowano postacie jak Rach, Finn czy Kurt, oglądnalność spadła by do drastycznego poziomu.