PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Były już pytania, jakie pary lubicie, a teraz, jakich par nie lubicie w "Glee"?

Ja np. nie lubię Klaine, moim zdaniem stali się strasznie nudni i przewidywalni. Nie lubię jeszcze
Tartie, bo nie wiadomo, czy to był związek, czy bardziej przyjaciele. Przez pewien czas na nerwy
działały mi jeszcze Fuinn i Fabrevans. Fuinn, bo to był sztuczny związek, a Fabrevans, bo byli razem
zbyt "słodcy".

ocenił(a) serial na 10
buuu022

Nie lubię Sama i Mercedes. A Blaina i Kurta uwielbiam. Nie lubię jeszcze Artiego i Kitty - oh szczerze - taki związek NIGDY by nie zaistniał

ocenił(a) serial na 10
JohnJulias

A związek szkolnego playboya z największym pośmiewiskiem w szkole by zaistniał ? ( Finn i Rachel ) albo idąc twoim kryterium związek przystojniaka z grubaską ( Sam i Merc ) ;) Nie słyszałeś nigdy że przeciwieństwa się przyciągają ? Przepraszam cie za dygresje buuu022 ale nie mogłem się powstrzymać. Najbardziej nie cierpię Bram - pomijam już to że przez ten związek Sam zidiociał ale te osoby dla mnie po prostu do siebie nie pasowały Z tego samego powodu nie lubiłem też Tartie... Klaine lubiłem do 4 sezonu teraz ten związek jest już męczący ( mam wrażenie ze i dla samych aktorów też )

ocenił(a) serial na 7
marekwyszosiat

Finchel w 3 sezonie momentami, ponieważ moim zdaniem w pewnych momentach źle na siebie wpływali nawzajem. Finn robił to co kazała Rachel pomimo że jego marzenia były inne, albo to jak momentami stawał się samolubny przez Rachel a wcześniej taki nie był przykład kiedy Will dał solo Samowi i Quinn, Rachel się wkurzyła i kazała Finnowi coś zrobić a on wtedy pow że inni mogą śpiewać tylko na próbach ale on i Rachel powinni w zawodach bo są najlepsi .... A zawsze mówił że każdemu trzeba dawać szansę.... Dalej Tina i Artie jakoś. Też nie wiem mi nie pasowali do siebie, Quinn i Joe( nie wiem czy to można nazwać parą)

ocenił(a) serial na 10
marekwyszosiat

Dla mnie najgorsza para to Sam & Mercedes (nienawidzę Mercedes) :D Sam i Bittany - masz całkowitą rację, przez związek z nią Sam zdurniał xd chyba widać kto jest moim ulubionym bohaterem :p
co do Finna i Rachel, dla mnie byli jak najbardziej dobrani :)
Klaine, no cóż, kocham Blaine'a więc kibicuje im z całego serca.

ocenił(a) serial na 7
buuu022

Fabrevans - żadnej chemii między nimi nie było; Puck i Kitty - totalnie sensu to nie miało

ocenił(a) serial na 8
buuu022

Zapomniałem o Samchel. Wprawdzie nie wiem, czy to para, no ale :)