pobrałem 5 odcinek ale nie mogę znaleźć napisów. Jedne które znalazłem to zamiast wyświetlania dialogów, tego co mówią to wyświetla czas . Próbowałem coś z tym zrobic ale moje starania na nic. A więc proszę was o pomoc podeślijcie mi link z napisami do pobrania. Z góry dzięki
Napisów nie mam, bo seriale oglądam raczej na iitv . info (polecam! nie ma sensu ściągać serialów, bo tam prawie wszystkie są dostępne po krótkim czasie :) ), ale proponuję Ci ściągnąć sobie napiprojekt. Sam wyszukuje napisy do serialów czy filmów pasujących do Twojego pliku i ściąga je. Jeśli tego nie zrobi tzn, że w necie brak jest odpowiedniej wersji napisów i trzeba ściąnąć odcinek z innego źródła. To chyba najszybszy sposób, bo żeby samemu wyszukiwać i dopasowywać napisy do filmu/serialu to trzeba mieć cierpliwość. Dlatego propozycja: jeśli napiprojekt zakomunikuje Ci, że napisów do Twojej wersji filmu nie ściągnął, radzę sprawdzić czy w ogóle są jakiekolwiek. Jeśli tak, trzeba próbować ściągnąć odcinek z innego źródła. Jeśli nie, niestety trzeba czekać albo spróbować zrozumieć odcinek bez napisów (wyszukanych fraz i trudnych słów, definicji czy innych tam nie ma, więc z podstawowym angielskim większych problemów być nie powinno). Albo odpalić iitv i oglądać tam. :) Nie wiem czy już jest, bo ja za "Glee" zabrałam się trochę później i obecnie kończę drugą serię, więc do trzeciej na razie nie zaglądam. ;) Pzdr. :)