PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Spodziewalem sie drugiego High School Musical a tu jest o wiele lepiej! Fajne aranze piosenek, komediowo dramatyczne podejscie do tematu a co najważniejsze wiecej autentyzmu.
Polecam na leniwe popoludnia!

ocenił(a) serial na 7
Sidzirodzi

Dokładnie! serial lekki i przyjemnie sie go ogląda;) też myślałam, że bedzie to coś pokroju HSM a tu totalne zaskoczenie! Polecam.

ocenił(a) serial na 7
Sidzirodzi

również polecam. bardzo miłe zaskoczenie. nie zdziwiłabym się jakby w przyszłym roku serial był nominowany do Emmy (na co np. żaden serial dla młodzieży z CW raczej nie ma szans). zaskoczyła mnie duża otwartość twórców. z tego, co mi wiadomo telewizja FOX słynie raczej z dosyć konserwatywnego podejścia (Rupert Murdoch). muzycznie również jest bardzo ciekawie. pomysłowe aranżacje znanych piosenek i bardzo dobre wykonanie przez młodych aktorów. śmiało mogliby występować na Brodwayu. największy plus serialu to oryginalne poczucie humoru. aż dziwne, że to nie jest produkcja HBO czy Showtime.

ocenił(a) serial na 8
nat_2

i ja się podpisuję ... oglądam seriale nałogowo od kilku lat i mimo tego że nie przepadam za produkcjami "młodzieżowymi" a tym bardziej za musicalami Disneya - ten serial jest rewelacyjny - świetne aranżacje , poprawna gra aktorska ( chociaż bez rewelacji ) i bardzo pozytywny klima - w sumie rewelacyjny serial na nasza "piękną" polską jesień ...