Spodziewalem sie drugiego High School Musical a tu jest o wiele lepiej! Fajne aranze piosenek, komediowo dramatyczne podejscie do tematu a co najważniejsze wiecej autentyzmu.
Polecam na leniwe popoludnia!
Dokładnie! serial lekki i przyjemnie sie go ogląda;) też myślałam, że bedzie to coś pokroju HSM a tu totalne zaskoczenie! Polecam.
również polecam. bardzo miłe zaskoczenie. nie zdziwiłabym się jakby w przyszłym roku serial był nominowany do Emmy (na co np. żaden serial dla młodzieży z CW raczej nie ma szans). zaskoczyła mnie duża otwartość twórców. z tego, co mi wiadomo telewizja FOX słynie raczej z dosyć konserwatywnego podejścia (Rupert Murdoch). muzycznie również jest bardzo ciekawie. pomysłowe aranżacje znanych piosenek i bardzo dobre wykonanie przez młodych aktorów. śmiało mogliby występować na Brodwayu. największy plus serialu to oryginalne poczucie humoru. aż dziwne, że to nie jest produkcja HBO czy Showtime.
i ja się podpisuję ... oglądam seriale nałogowo od kilku lat i mimo tego że nie przepadam za produkcjami "młodzieżowymi" a tym bardziej za musicalami Disneya - ten serial jest rewelacyjny - świetne aranżacje , poprawna gra aktorska ( chociaż bez rewelacji ) i bardzo pozytywny klima - w sumie rewelacyjny serial na nasza "piękną" polską jesień ...