Sezon 5 baaaaardzo mnie nudził, więc przestałem oglądać, więc mam pytanie. Czy jest w sezonie 5
jakiś odcinek z Quinn. Ja oglądałem ten, w którym miała takiego bogatego chłopaka, który trafił do
śmietnika i ten w którym klub Glee oficjalnie się skończył :/
I czy w sezonie 6 będzie więcej Quinn, czy też nie za wiele?
PS. Kto zgadnie kto jest moją ulubioną postacią z Glee? ;pó
2PS. I czy w sezonie 6 będzie mniej Kurta i Blaina (jego przede wszystkim), bo już nimi (Blainem) żygam. W sumie, gyby był sam Kurt to by było jeszcze spoko.
W 6 sezonie jak na razie znamy spoilery odnośnie odcinków 1-4 i Quinn będzie w 2 odcinkach chyba 2 i 3 o ile się nie mylę, w tym 6 sezonie myślę że będzie tak w 4-5 odcinkach...
jeżeli chodzi o Kurta i Blaina to muszę Cię zmartwić bo 6 sezon będzie głównie o Rachel, Kurcie, Blaine i Willu, co prawda Artie i Mercedes są też w stałej obsadzie ale jak na razie jest ich bardzo mało... Patrząc na spoilery myślę że 6 sezon będzie głównie o "walce" pomiędzy chórami jak pewnie wiesz w tym sezonie Rachel( przy pomocy Kurta) ma prowadzić New Direction, Will- Vocal Adrenaline, a Blaine - Skowronki także chcąc czy nie chcąc akcja będzie się głównie skupiać na tych postaciach..
A resztę Quinn, Pucka, Santanę, Brittany, Tinę, Mika zobaczymy w 4-5 odcinkach tak myślę