PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Rachel

ocenił(a) serial na 8

Nie wiem, czy ktoś już to zauważył, ale nie sądzicie, iż Rachel przeszła największą przemianę wśród bohaterów? Oczywiście nadal wychodzi z niej "stara" Rachel, ale o ile w 1. sezonie bardzo mnie irytowała (choć nie twierdzę, że nie była/jest jedną z najbardziej barwnych postaci w tym serialu), to w 2. naprawdę miło się ją ogląda. Nawet jej głos przestał mnie drażnić.
Natomiast- o co chodzi z Finnem?? Ciekawi mnie, kiedy scenarzyści przestaną robić z niego małego chłopczyka, który nie potrafi dokonać wyboru..(chociaż, jestem zmuszona przyznać, że ma swoje momenty)
Ogólnie drugi sezon jest o niebo lepszy od pierwszego! Lepszy dobór piosenek, świetny wątek Kurta i Blaina, a także rozpoczynający się wątek Santany. Gratulacje!
Mam nadzieję tylko, ze trzeci sezon okaże się jeszcze lepszy:)

ocenił(a) serial na 3
dst2

Co do największej przemiany to się nie zgadzam. Bo najbardziej zmienił się wg. mnie Puck. Wydoroślał, zmienił nastawienie do chóru, nie lata za dziewczynami. Później Santana. I to bardzo podobnie. I zgadzam się, że drugi sezon lepszy. Brakuje mi jedynie ' starszych hitów'. Za dużo nowości.

ocenił(a) serial na 9
dst2

Zgadzam się, tym że największe pozytywne przemiany przeszli Rach i Puck. Rachel uwielbiam od 1 odcinak i to się nie zmienia, natomiast Puckermana szczerze polubiłam w 2;D co do Santany- ona się jeszcze nie zmieniła, ale jest na dobrej drodze;)

Bisexidryna

rzeczywiście Rachel się trochę uspokoiła przy Finnie, ale ostatnio (od rozstania) wraca do formy,
ale chyba każdy przyzna że gdyby Rachel nie była taka wkurzająca to serial nie byłby taki ciekawy ;))