PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46509
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jak większość z was pewnie wie, jutro (13 lipca) jest rocznica śmierci Cory'ego Monteith,
serialowego Finna. Zastanawiałam się czy macie zamiar jakoś uczcić jego pamięć. Jeśli jeszcze
o tym nie myśleliście to ja mam pomysł, którym podzieliłam się już z kilkoma osobami.
Mam zamiar jutro wieczorem iść na pewną polanę (nieistotne) i puścić dla niego lampion. Po
prostu. Dla tych, którzy nie mają jak kupić, można też puścić balon. Niektórzy będą robić ogniska i
palić w nich listy do niego. Albo po prostu słuchać jego solówek. Co kto woli i jeszcze zależy to
też od możliwości.
Wiem, że niektórzy z was mogą to odebrać jako na pokaz (spotkałam się już z takimi opiniami),
ale tak nie jest. Po prostu dla niektórych fanów Glee to jest trudne i próbują sobie z tym jakoś
poradzić. Dla wielu z nich Cory był idolem i czują potrzebę uczczenia jego pamięci.
Temat stworzyłam po to żeby uświadomić tych, którzy zapomnieli o jego rocznicy a wszystkie te
akcje zostały wymyślone żeby połączyć nas jako fanów.
Dajcie znać czy podoba się wam ten pomysł i czy macie zamiar go zrealizować. A jeśli macie
jakieś uwagi, też są mile widziane ;)

ocenił(a) serial na 9
shadow34

ja prawdopodobnie obejrzę odc tribute i film glee, nie mogę uwierzyć że miną rok a ja tak to przeżywam jakby to było wczoraj