PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Musze przyznac ze od pierwszego sezonu Santana zawsze byla moja ulubiona postacia..dlatego jej 'zwiazek' z Samem jest dla mnie..swietny..nie wiem dlaczego ale od poczatku nidgy nie lubilam Quinn..wydaje mi sie jednak ze dyrektorzy, czy producenci beda chcieli aby Quinn i Sam wrocili do siebie..co by bylo okropne..wedlug mnie..

Poprostu fajniej mi sie oglada ten serial kiedy Santana i Sam sa razem..ktos ma podobne opinie?

ocenił(a) serial na 9
PatSical

A ja wręcz przeciwnie. ;)
Według mnie Sam i Quinn świetnie razem wyglądali, od samego początku jak Sam się pojawił to miałam nadzieję, że będzie z Quinn.
A Santana i Sam to mi się nie podoba...

użytkownik usunięty
PatSical

nie mogę za bardzo ocenic tej pary, bo tak naprawdę mozna było ja zobaczyć w ostatnim odcinku, w którym byli ciągle po pijaku :)

ocenił(a) serial na 3
PatSical

Najgorsza para serialu!

PatSical

Toleruję ich, co jest już samo w sobie dość dziwaczne, bo nie cierpię gdy Santana jest z kimś innym niż Brittany, a Brittany z kimś innym niż Santana :D
Brittana is ON.

ocenił(a) serial na 9
The_Slayer

Dobrze, że już nie są razem. :D

ocenił(a) serial na 8
The_Slayer

Zgadzam się. Brittana <3 :D ale ja lubiłam Sam'a i Santane byli fajni :-)

zozol_3

Sa super,oddzielnie.
Brittana is ON,Brittana was always ON.;D

ocenił(a) serial na 10
Brejk23

"Brittana is ON,Brittana was always ON".
Yes! <3.

ocenił(a) serial na 7
PatSical

Według mnie, para idealna. Od początku iskrzyło między nimi. Poza tym, Santana napisała taką romantyczną piosenkę o Samie. Widać, że bardzo jej na nim zależało: http://www.youtube.com/watch?v=8tizlKcSH1A